Life

Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre membrii grupului Vouă. ”A plecat dintre noi total neașteptat”

Doliu în actorie. Unul dintre componenții grupului Vouă a încetat din viață în mod fulgerător. Anunțul a fost făcut în online.
22.01.2024 | 14:10
Doliu in lumea artistica A murit unul dintre membrii grupului Voua A plecat dintre noi total neasteptat
Doliu în actorie. Unul dintre componenții grupului Vouă a încetat din viață în mod fulgerător. Anunțul a fost făcut în online. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre membrii grupului Vouă. „A plecat dintre noi total neașteptat”, se arată în postarea făcută pe rețelele de socializare, unde au fost lăsat numeroase mesaje de condoleanțe.

Doliu în actorie. Unul dintre componenții grupului Vouă a încetat din viață în mod fulgerător. Anunțul a fost făcut în online

Doliu în actorie. Unul dintre componenții grupului Vouă a încetat din viață în mod fulgerător. Anunțul a fost făcut în online. Dănuț Caramihai, unul dintre cei mai carismatici artiști din această formație, a murit în cursul zilei de duminică, 21 ianuarie 2024.

ADVERTISEMENT

Vestea nefericită a fost împărtășită cu fanii din mediul online în urmă cu puțină vreme. Prietenii și apropiații și-au exprimat durerea la trecerea în neființă a actorului care urmează să fie condus pe ultimul drum.

Momentan, nu se știu circumstanțele în care a murit actorul din grupul Vouă, care a lăsat un gol imens în sufletele oamenilor care l-au apreciat și l-au urmărit de-a lungul carierei sale. Cert este că, moartea a venit pe neașteptate.

ADVERTISEMENT

„Câtă durere! Suntem în această familie unită de peste un deceniu, ați urmărit imagini de la spectacolele noastre din toată țara, ținute cu zâmbetul pe buze… Când pierzi pe cineva drag din familie, cuvintele sunt neputincioase să-ți exprimi durerea!

A plecat dintre noi, total neașteptat, Dănuț Caramihai, cel mai luminos membru al trupei, lăsând un gol imens în sufletele noastre!”, au transmis colegii din grupul Vouă pe Facebook, după moartea lui Dănuț Caramihai.

ADVERTISEMENT

Dănuț Caramihai din grupul Vouă va fi incinerat

„În mod sigur, nu-i vom uita niciodată zâmbetul celui care a contribuit din plin la succesul Grupului VOUĂ și în anii ’80, când era student, și în ultima perioadă! Mulțumim pentru pentru TOT, Dănuț!”, au mai scris colegii din grupul Vouă pe social media.

Dănuț Caramihai va fi condus pe ultimul drum zilele acestea. Cei care doresc să își ia rămas bun de la regretatul actor pot merge la Capela Cimitirului Bellu din Capitală, unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit.

ADVERTISEMENT

Regretatul artist nu și-a dorit să fie înmormântat creștinește, ci să fie incinerat. Ceremonia de incinerare va avea loc la Crematoriul Vitan Bârzești în cursul zilei de marți, 23 ianuarie 2024, începând cu ora 13:00.

Grupul Vouă, de 42 de ani pe scena artistică

Grupul Vouă a apărut pentru prima oară în urmă cu aproximativ 42 de ani. Se întâmpla în februarie 1982, când Adrian Fetecău, pe atunci student în anul V la Facultatea TCM a Institutului Politehnic Bucureşti, a părăsit Cenaclul Lumină Lină.

A înființat Cenaclul Vouă, luând în formula inițială a trupei sale 13 băieți. Grupul era condus la vremea respectivă de Adrian Fetecău, secondat de Gelu Ocnaru şi Şerban Drăguşanu. În 1985 tinerii au susținut un spectacol la Slănic Moldova, fiind apreciaţi de actorul Constantin Codrescu în Galele Amfiteatru.

Ulterior, componenţa grupului a suferit modificări radicale într-o perioadă foarte scurtă. Vouă a devenit o constantă a mişcării culturale studenţeşti şi până la Revoluţie a susținut 125 de spectacole cu casa închisă în Teatrul Maria Filotti din Brăila, unde director era Constantin Codrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: