Life

Doliu în lumea modei din România. A încetat din viață o cunoscută creatoare

Este doliu în lumea modei din România. O cunoscută și îndrăgită creatoare a încetat din viață. Avea doar 50 de ani. Despre cine este vorba?
12.04.2024 | 21:06
Doliu in lumea modei din Romania A incetat din viata o cunoscuta creatoare
Creatoarea de modă suferea de cancer. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lumea modei din România este în doliu. O renumită creatoare a murit vineri, 12 aprilie. Avea doar 50 de ani și a pierdut lupta cu o boală cruntă, cancerul. Din cauza acestei afecțiuni, în ultimul an a stat departe de atelierul său.

O renumită creatoare de modă a murit la doar 50 de ani, din cauza cancerului

Este vorba despre designerul Adina Junc, din Oradea. Vestea a fost dată de apropiații săi, pe rețelele de socializare. În ultimul an, Adina Junc s-a luptat să trăiască, dar în cele din urmă boala a fost mai puternică decât ea.

ADVERTISEMENT

Toți cei dragi o plâng acum pe Adina Junc. Pe contul ei de facebook se află mai multe mesaje de condoleanțe. I-au scris cei care au cunoscut-o și inclusiv prietenii buni. Stilistul și proprietarul agenției MModels, Mariu Molan, și-a exprimat de asemenea regretul profund.

”Cu designerul Adina Junc am avut câteva colaborări superbe, evenimente la DoubleTree by Hilton şi Casa Darvas-La Roche, acolo unde ultima ei lansare de colecţie organizată de mine s-a numit “Infinity”. A fost primul show de modă organizat în superba locaţie realizat în baza proiectului de cultură şi civilizaţie urbană.

ADVERTISEMENT

Astăzi Adina trece în Infinity şi suferinţa din ultima perioadă s-a stins! Un om minunat care şi-a văzut mereu de treabă, un profesionist desăvârşit! Dumnezeu să te ţină în braţele Sale draga mea prietenă!”,a scris Marius Molan pe facebook.

Scurtă biografie a creatoarei de modă

Adina Junc a lăsat în urma sa nu doar durere, ci și o serie de creații care îi vor păstra vie memoria. Născută pe 4 august 1973, și-a dorit dintotdeauna să facă parte din lumea modei. Pentru asta s-a pregătit intens.

ADVERTISEMENT

Adina Junc a absolvit Facultatea de Arte a Universității din Oradea, iar în anii 2000 și-a deschis primul atelier. Aici a creat ținute pentru o mulțime de persoane importante și pentru diferite evenimente.

Designerul a colaborat și cu lumea teatrului. A creat ținute pentru spectacolele actorilor de la Teatrul Regina Maria din Oradea, Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara și de la Teatrul Metropolis din Capitală.

ADVERTISEMENT

În anul 2015, Adina Junc a fost premiată pentru activtatea sa, în cadrul Galei Femeilor de Succes din Bihor. Unele dintre cele relevante ținute ale ei sunt rochiile de ocazie, pentru care a lansat diferite colecții.

ADVERTISEMENT
Tags: