Life

Doliu în lumea modei din România. Un important designer a murit la doar 42 de ani

Doliu în industria modei din țara noastră. Un creator de modă foarte cunoscut a încetat din viață la vârsta de numai 42 de ani.
08.01.2024 | 17:20
Doliu in lumea modei din Romania Un important designer a murit la doar 42 de ani
Doliu în industria modei din țara noastră. Un creator de modă foarte cunoscut a încetat din viață la vârsta de numai 42 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea modei din România. Un important designer a murit la doar 42 de ani. Prietenii și apropiați au transmis, pe social media, numeroase condoleanțe familiei și celor trei băieți, care au rămas în urma sa.

Doliu în industria modei din țara noastră. Un creator de modă foarte cunoscut a încetat din viață la vârsta de numai 42 de ani

Doliu în industria modei din țara noastră. Un creator de modă foarte cunoscut a încetat din viață la vârsta de numai 42 de ani. Delia Lazăr, un designer apreciat pentru rochiile de mireasă și pentru ținutele sale de ocazie, a trecut la cele veșnice.

ADVERTISEMENT

Vestea a fost făcută publică de apropiați pe rețelele de socializare. La finalul anului trecut regretata vedetă transmitea un mesaj emoționant, în rândurile căruia dezvăluia că se luptă cu o boală, însă este optimistă în acest proces.

Nu a oferit prea multe detalii, însă avea speranța că totul va fi bine. Din păcate, a suferit complicații care au dus la deces. Trupul neînsuflețit al regretatei creatoare de modă urmează să fie depus la Capela Bisericii Sfântul Nicolae din Slobozia.

ADVERTISEMENT

Miercuri, 10 ianuarie 2024, la ora 12: 00, Delia Lazăr va fi condusă pe ultimul drum. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Învierea lui Lazăr din cartierul Muscel. Designerul era originar din Câmpina.

Delia Lazăr, ultimul mesaj înainte de trecerea în neființă

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări, dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate în tot ce va urma. M-a învățat să renunţ la iluzia controlului.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea.

Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă.

ADVERTISEMENT

Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine
din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua.

Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt. Vă mulțumesc!”, scria regretata Delia Lazăr pe pagina de Facebook pe 30 decembrie 2023. Creatoarea de modă a înființat la finalul anului trecut Asociația Culturală Bonheur, prin intermediul căreia dorea să-și continue munca și proiectele.

Cine a fost creatoarea Delia Lazăr

Delia Lazăr a fost una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din țara noastră, dar a primit numeroase premii și în afara granițelor. În 2018 i-a fost înmânat premiul pentru Cea mai bună/ frumoasă rochie la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Ulterior, la a patra ediție a festivalului a fost invitată să facă parte din staff, în calitate de director artistic al evenimentului. A participat la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion, ce s-a desfășurat la Cluj-Napoca în perioada 09-11 Septembrie 2022, sub egida European Fashion Council și FashionTV.

De asemenea, potrivit oglindadeazi.ro, regretata Delia Lazăr a prezentat ÉGAL la Hotel Palace din Sinaia, în prezența familiei regale și a Alteței Sale Principele Nicolae. Ultima prezentare a fost un omagiu pentru grație, frumusețe nativă, delicatețe, boem și eleganță fără sfârșit.

ADVERTISEMENT
Tags: