Life

Dorian Popa e disperat. A ajuns, din nou, la Poliție! Apelul vedetei: ”Nu vă mai jucați cu focul”

Dorian Popa a ajuns la capătul răbdării și a apelat la Poliție din cauza unor probleme cât se poate de serioase.
28.12.2023 | 18:26
Dorian Popa e disperat A ajuns din nou la Politie Apelul vedetei Nu va mai jucati cu focul
Dorian Popa e disperat. A apelcat la avocați / Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa s-a trezit cu actele de identitate puse pe internet. Cartea lui de identitate, deja folosită în diverse scopuri obscure, l-a făcut pe artist să anunțe că apelează la Poliție. Totodată, el a transmis și un mesaj dur hoților de identitate.

Dorian Popa, disperat. Buletinul lui este… peste tot

Dorian Popa nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. S-a despărțit de frumoasa Babs, a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan și are și dosar penal. Iar acum o altă năpastă s-a abătut asupra capului său, ducându-l la exasperare.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a avut parte de un moment cât se poate de neplăcut când a constatat că buletinul i-a ajuns pe internet. Fotografia cu buletinul artistului, devenită virală, l-a scos din sărite pe influencer. Ba chiar, spune el, faptul că buletinul îi este folosit aiurea de persoane necunoscute l-a scos din minți.

Respectiva carte de identitate și datele personale ale lui Dorian Popa au fost folosite pentru a fi create mai multe conturi pe rețelele de socializare. Supărat nevoie mare, influencerul a apelat la avocatul său pentru a rezolva problema. Ba chiar mai mult, a anunțat că își va schimba cartea de identitate.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj postat pe contul său de youtube, Dorian Popa a anunțat că va urma procedurile legale pentru ca cei care i-au făcut pocinogul să plătească. Și că, în prima fază, avocatul său va trimite înștiințări legale, urmând ca, apoi, organele legii să se ocupe de făptuitori.

Ce mesaj a transmis artistul: ”Trebuie să mă apăr”

„Oamenii sunt puternici în spatele tastaturii, dar mare grijă și mare atenție la folositul datelor personale. Eu acum mă duc direct la primărie să-mi schimb buletinul. Acum vreun an de zile, cineva care probabil a avut nevoie de buletinul meu și mi-a cerut pe Whatsapp poză, l-a dat ori copilului, ori a înstrăinat telefonul și copilul l-a luat fără știința părintelui și buletinul meu este pe tot internetul. Eu n-am o problemă, ma duc și îl schimb.

ADVERTISEMENT

Lucruri foarte grave nu se pot întâmpla, dar mare atenție voi, celor care vă jucați cu astfel de lucrușoare, pentru că eu mi-am înștiințat deja avocatul, avocatul a luat deja măsurile juridice necesare în ceea ce privește conturile care au postat buletinul. Eu nu vreau sa fac rău nimănui. Ferească Dumnezeu! Departe de mine această intenție.

Dar trebuie să mă apăr cumva. Și acum, normal că acele conturi vor fi înștiințate de domnul avocat și de platformele sociale, cărora de asemenea le-am comunicat situația în legătura cu GDPR(Regulamentul General privind Protecția Datelor, n. red.) și cu ceea ce se întâmplă atunci când folosești datele cuiva în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Este foarte periculos. Normal că oamenii au făcut toate trăsnăile cu buletinul meu. Am văzut că sunt conturi pe toate site-urile nebune. Dar nu asta este relevant, ci faptul că unii se joacă cu focul fără să-și dea seama cât de tare se pot arde. Amenzile sunt uriașe, fraților. Nu vrem să supărăm pe nimeni și nici să facem rău nimănui. Nu vă mai jucați cu focul, că de cele mai multe ori vă ardeți”, spune Dorian Popa, într-un clip postat pe contul său de Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: