Sport

Dragomir, dezvăluiri uluitoare despre Dan Șucu, patronul Rapidului. „Vine și el la noi, la Boschetărie”

Mitică Dragomir a discutat despre celebrul restaurant Boschetărie, unde se strâng oameni diverși și discuta despre subiectele de foc, mai ales fotbalul, unde venea și Șucu.
29.04.2024 | 10:40
Dragomir dezvaluiri uluitoare despre Dan Sucu patronul Rapidului Vine si el la noi la Boschetarie
Dan Sucu, om de bază la "Boschetarie", restaurantul unde Mitică Dragomir își petrece timpul / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a discutat în dialog alături de Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică. Emisiunea este live pe website în fiecare luni, cu începere de la ora 13:30.

Dan Șucu, om de bază la Boschetărie

Mitică Dragomir a discutat despre celebrul loc Boschetarie, unde își petrece mare parte din timp. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus că avea un invitat special înainte, Dan Șucu, însă a renunțat la obicei.

ADVERTISEMENT

„Unul vine îmbrăcat într-o geacă, altul într-o bluză, altul în trening de pe terenurile de tenis. De la 2 la 4 pe mine nu mă sună nimeni, că știe că dorm. După 4:30, ‘Alo, nea Mitică, te-ai supărat pe noi? Păi, boierule, noi suntem aici. Ce faci?’

Cum mă duc eu, mă pregătesc să le spun o poantă. O iau pe sport, după pe politică. Știi ce îmi place aici? N-au niciun fel de răutate. Niciunul. Mai venea și Sucu la Boschetarie. După terenul de tenis venea direct în Boschetarie. Pe onoarea mea.

ADVERTISEMENT

Simțul umorului au toți, în preajma nevestelor. Cam dispare la cam toți când sunt cu nevestele. Restul, își dau frâu liber. Și la mine, nu pot să fac o glumă în preajma nevestei.

Cu nepoții mai fac o glumă și nevastă-mea îmi taie elanul, și ei rad, se tăvălesc pe jos“, a spus Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, în dialog cu moderatorul Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, de la agonie la extaz în acest sezon

Dan Șucu a investit sume uriașe în Rapid de când a preluat-o. Bugetul de transferuri al clubului a fost unul de peste 7 milioane de euro, unde s-au adus jucători care n-au oferit rezultatele dorite.

Rapid părea că se află în lupta pentru titlu. Giuleștenii au prins speranțe, mai ales după victoria zdrobitoare cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular, scor 4-0. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg pentru Rapid.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, antrenorul de la acea vreme, era încrezător, dar a părăsit Giulești cu 4/4 înfrângeri în play-off, favorit fiind acum Marius Șumudică. Rapid se află la -16 puncte față de FCSB, liderul campionatului, care 99% este campioană.

Deși a încercat să fie aproape de echipă, a mers în deplasare alături de suporteri și a mâncat parizer, Dan Șucu n-a redresat corabia. Rapid a fost decimată și de dosarul Pyro în galerie, de Bergodi pe banca tehnică, și de jucători prin rezultate slabe.

Dragomir, dezvăluiri uluitoare despre Dan Șucu, patronul Rapidului

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin...
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: „Are probleme!” Calvarul prin care trece omul de afaceri
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii...
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților