Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir, reacție uluitoare despre palmaresul Stelei: „Oamenii sunt animale, ca oile”

Dumitru Dragomir a vorbit despre procesul dintre FCSB și CSA Steaua privind palmaresul.
24.10.2023 | 15:30
Dragomir reactie uluitoare despre palmaresul Stelei Oamenii sunt animale ca oile
Dumitru Dragomir, dur după decizia instanței în procesul dintre FCSB și CSA Steaua. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Curtea de Apel București a dat o decizie în procesul dintre CSA Steaua și FCSB, privind palmaresul echipei istorice a Stelei.

Dragomir, despre procesul palmaresului

Dumitru Dragomir spune că nu vrea să comenteze deciziile instanței până când procesul nu va fi finalizat la ÎCCJ, deși spune că instanța a fost nedreaptă cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

El crede că judecătorii nu sunt specializați pe problemele de sport, ei judecând doar după legile țării, nu și după regulamentele din fotbal.

Nu am nicio părere. Dacă sunt hotărâri judecătorești, eu, Mitică Dragomir, trecut prin instanțe, nu le comentez și până nu se termină procesul definitiv la ÎCCJ nu am voie să vorbesc chiar dacă este nedrept ce spune instanța judecătorească. Chiar dacă instanța nu are dreptate.

ADVERTISEMENT

Judecătorii nu au cum să se priceapă la fotbal și nu cuprind toate problemele de la FIFA și UEFA . Sunt foarte puțin oameni și avocați, eu i l-aș fi recomandat lui Gigi Becali să îi ia avocați pe Mincu și pe Ciubotă, restul nu se pricepe nimeni la fotbal. Mincu ăsta e cel mai tare intre toți.

Dacă nu știi să îi explici cum trebuie, judecătorul nu înțelege problemele de sport, sunt multiple și complexe. Sunt și răzbunări, judecătorului nu ai ce să îi faci, poate să primești 25 de ani de pușcărie și îl doare la bască, el nu pățește nimic, răspunderea judecătorească la noi în România nu există. Atâta răutate în țara românească.

ADVERTISEMENT

Orice lucru bun pe care îl faci în România îl plătești cu viața. Notorietatea e plătește greu de tot, Becali din naștere știe să facă un marketing ieșit din comun. Becali nu s-a zbătut, dar a avut minte mai multă decât toți academicienii la făcut avere. Palmaresul, dacă nu are continuitate, nu e palmares”, a explicat Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

Dragomir crede că Becali poate primi tot palmaresul

Dumitru Dragomir anunță însă că, dacă se va depune recurs la ÎCCJ, Becali poate primi tot palmaresul, deoarece el a cumpărat clubul cu tot cu palmares.

ADVERTISEMENT

Nu poți să citești palmaresul dacă nu are continuitate. La ÎCCJ s-ar putea să își dea seama că e o greșeală și să îi lase palmaresul lui Becali. El ce a cumpărat, pe ce a dat banii?

Când cumperi o vacă din târg, o mulgi până moare. E aceiași vacă, nu o cumperi cu jumătate din țâțe. A cumpărat vaca fără țâțe sau fără coadă. Dacă îl ia pe Mincu avocat, dau în scris ă vor câștiga la pas.

El a cumpărat, când a cumpărat, a cumpărat Steaua care a avut continuitate, a jucat în cupele europene, a avut performanțe. De ce au jucat imediat sub titulatura de Steaua, cu Pițurcă, cu Lăcătuș antrenor. Ăia sunt împotriva lui Gigi că Gigi nu s-a purtat frumos cu ei, e altceva. Nu au pierdut nimic cei de la CSA. Becali nu a furat, a cumpărat, a dat niște bani, a făcut acte. Poate că juriștii nu s-au priceput la timpul respectiv să facă documentația, și asta este altceva, dar nu poți să ștergi performanța.

Lui Halep nu i-a luat nimeni titlurile. La noi, la Români, nu e vreo surpriză. Judecătorii judecă după documente, după acte, nu iau regulamentele, au luat de bun ce a scris Talpan acolo. Pe mine mă doare la bască de palmares. Poți să ai palmares peste palmares, ce ne interesează, trăiește bă prezentul.

Oamenii sunt animale, la fel ca oile. Într-un grup de 20 de inși, dacă doi încep să înjure, înjură toți. Sunt judecători care nu au văzut un meci de fotbal, ăștia au învățat carte multă, marea majoritate a judecătorilor au carte multă”, a spus Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Dumitru Dragomir, despre procesul dintre FCSB și CSA

ADVERTISEMENT