Sport

Avocatul FCSB, supărat că s-a zbătut mai mult pentru palmares decât oficialii clubului: “Nu am mai avut dialog!”. Exclusiv

Avocatul FCSB, Virgil Boglea, a discutat cu FANATIK după sentinţa Curţii de Apel în dosarul palmaresului. El a dat de înţeles că este dezamăgit de neimplicarea oamenilor din club în acest proces.
23.10.2023 | 19:59
Avocatul FCSB suparat ca sa zbatut mai mult pentru palmares decat oficialii clubului Nu am mai avut dialog Exclusiv
Avocatul FCSB, supărat că s-a zbătut mai mult pentru palmares decât oficialii clubului: "Nu am mai avut dialog!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut procesul pentru palmares cu CSA Steaua. Curtea de Apel a secţionat palmaresul în trei: perioada 1947 – 1998 revine celor de la CSA Steaua, perioada 1998 – 2003 este a celor de la AFC Steaua. A fost creat şi un nou palmares: 2003-2017, interval în care clubul deţinut de Gigi Becali a evoluat în prima ligă sub numele “Steaua”.

Avocatul FCSB, supărat că s-a zbătut mai mult pentru palmares decât oficialii clubului: “Recent, nu am mai avut un dialog cu domnul Becali”

Virgil Boglea a lăsat de înţeles pentru FANATIK că este dezamăgit de lipsa de implicare a lui Gigi Becali şi a oficialilor de la FCSB în acest proces, mai ales că ar fi avut toate motivele din lume să fie şi mai interesaţi:

ADVERTISEMENT

“Noi am reprezentat o comunitate de suporteri. Am avut la un moment dat un dialog cu Gigi Becali, dar nu pot să spun că… Noi Asociaţia Salvaţi Steaua am intervenit pentru a clarifica problemele identitare ale echipei de fotbal.

Nu am intervenit în favoarea unei persoane. Deci nu are relevanţă dacă am avut sau nu dialog cu o anumită persoană. Recent nu am mai avut un dialog cu domnul Gigi Becali. 

ADVERTISEMENT

“Din păcate, da (n.r. a fost mai implicat decât cei de la FCSB în acest caz)”

Nu cred că vom mai merge la Înalta Curte. Probabil că aceasta va fi sentinţa finală în procesul palmaresului. Oricum, cel mai probabil în perioada următoare, o să dau un comunicat în legătură cu situaţia.

Cu situaţia în care s-a ajuns şi la demersurile pe care am în minte în perioada următoare, legat de implicarea mea în treaba asta. Din păcate, da (n.r. a fost mai implicat decât cei de la FCSB în acest caz).

ADVERTISEMENT

Dezamăgit nu sunt de avocaţi, ba din potrivă. Ţin să le mulţumesc de prietenia lor, m-au înconjurat cu tot profesionalismul lor. Nu am cum să am reproşuri, am doar cuvinte de laudă la adresa avocaţilor.

În ceea ce priveşte conducătorii clubului, o să am un comunicat în care voi detalia situaţia”, a declarat Virgil Boglea pentru FANATIK pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Conflictul pentru siglă, marcă şi palmares dintre Gigi Becali şi cei de la Clubul Sportiv al Armatei datează din 2014, când echipa din SuperLiga a pierdut dreptul de a folosi sigla şi numele “Steaua”.

  • 36.826.310 de euro despăgubiri solicită CSA de la Gigi Becali pentru folosirea frauduloasă a mărcii “Steaua”
  • 2015 este anul în care FCSB a câştigat ultimul titlu de campioană a României
ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB