Fotbal intern

Dragoş Grigore despre situaţia de la Dinamo: “Îmi e greu să vorbesc”

20.09.2018 | 22:23
Dragos Grigore despre situatia de la Dinamo Imi e greu sa vorbesc

Fostul jucător al formaţiei din Ştefan cel Mare, Dragoş Grigore, a vorbit despre situaţia de la Dinamo, precum şi despre meciul următor pe care echipa antrenată de Florin Bratu îl va juca în deplasare în faţa celor de la FC Politehnica Iaşi.

“Sigur că urmăresc meciurile echipei, mai ales când îmi permite timpul. Mi-e foarte greu să vorbesc despre apărarea lui Dinamo. Florin Bratu e antrenor, știe mai bine ce se greșește acolo și ce se face bine. Important e cum va arăta echipa de acum încolo. Nu cred că face cinste niciunui jucător locul pe care echipa îl ocupă acum în clasament.

Ce spune fundaşul Dragoş Grigore despre situaţia de la Dinamo

La Dinamo sunt jucători valoroși, care sper că vor demonstra că merită cu adevărat să joace pentru acest club. Dacă n-ar fi avut valoare, probabil n-ar fi ajuns acolo. La Iași va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Cu atât mai mult pentru Dinamo, fiindă există o presiune foarte mare”, a declarat Dragoş Grigore la un post de televiziune.

Dragoş Grigore a analizat situaţia lui Dinamo şi crede că locul pe care îl ocupă în clasament fosta sa echipă nu le face cinste jucătorilor care activează acum la club. Grigore joacă în prezent la Ludogoreţ Razgrad şi a evoluat la FC Dinamo Bucureşti în perioada iulie 2008 – iulie 2014, când a fost vândut la Toulouse. În tricoul “câinilor”, fundaşul a cucerit două trofee: Cupa României în 2011 – 2012 şi Supercupa României în 2012 – 2013.

Citeşte şi:

Dragoş Grigore despre situaţia de la Dinamo. Sergiu Hanca supărat după o ratare în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Dinamo din Bucureşti, vineri 14 septembrie 2018.
Dragoş Grigore despre situaţia de la Dinamo. Sergiu Hanca supărat după o ratare în meciul de fotbal dintre Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu
Tags: