News

Drama familiei de români care a murit în autocarul groazei, la Veneția: „E ceva de nedescris. Ceva foarte dureros”

În autocarul groazei se afla o familie de români. Rudele acestora sunt devastate de durere. „Două fetiţe extraordinare.”
05.10.2023 | 21:46
Drama familiei de romani care a murit in autocarul groazei la Venetia E ceva de nedescris Ceva foarte dureros
Drama familiei de români care a murit în autocarul groazei, la Veneția. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Drama familiei de români care a murit în autocarul groazei, la Veneția. Mihaela Loredana, Mircea Gabriel Ogrezeanu și fetițele lor au decedat în accidentul cumplit produs, marți seara, 3 octombrie, în Mestre, Italia, acolo unde un autobuz s-a prăbușit în gol.

Drama familiei de români care a murit în autocarul groazei, la Veneția

În autocarul groazei se afla și o familie de români: doi părinți și fetițele lor de 8 și 13 ani, din Târgoviște. Familia Ogrezeanu locuia în Germania, de câțiva ani, acolo unde Mihaela și Mircea își câștigau traiul pentru a le oferi copiilor o viață fără griji.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, cei doi și-au anunțat familia din România că vor pleca într-o vacanță, în Italia. Părinții bărbatului mort în accident sunt devastați de durere. În urmă cu doar un an, aceștia au mai pierdut un copil.

„Am vorbit şi ne-a spus că pleacă în excursie în Italia. N-am ştiut nimic. Fata a murit acum un an. Dacă aşa a vrut Dumnezeu, nu te poţi pune împotrivă.”, a transmis familia lui Mircea Ogrezeanu.

ADVERTISEMENT

„N-am cuvinte. Am fost la medic, am luat medicamente, nu pot să ma exteriorizez”, au adăugat părinții bărbatului mort în accidentul din Veneția, pentru Observator News.

Trupurile victimelor vor fi aduse în țară

Apropiații familiei din România sunt șocați în urma tragediei. Cu mai puțin de două luni în urmă, Mircea, Mihaela și fetițele lor au fost în țară, pentru a-și vizita rudele. Nu și-au imaginat că va fi pentru ultima oară când îi vor vedea. „Două fetiţe extraordinare. Acum o lună şi jumătate au fost aici. E ceva de nedescris. Ceva foarte dureros.”

ADVERTISEMENT

Rudele celor patru victime au venit în Italia pentru a-i identifica pe români. Trupurile acestora se află la morga spitalului din Mestre şi urmează să fie aduse în țară, aici unde familia Ogrezeanu va fi înmormântată.

Amintim că în urma tragediei de la Mestre, 21 de persoane au murit. Este vorba despre cei patru români, nouă ucraineni, trei nemți, doi portughezi, câte o victimă din Croația și Africa de Sud și soferul, un cetățean italian.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se cunoaște cauza producerii accidentului. Pe imaginile video surprinse de camerele de supraveghere din zonă se poate observa cum șoferul trage dreapta de volan, iar autobuzul distruge parapetul și cade în gol. În urma impactului, autocarul a luat foc.

ADVERTISEMENT
Tags: