Life

Dramă în lumea muzicii! Dan Armeanca e în doliu! De ce a murit soția ”tăticului manelelor”

Dan Armeanca trece prin momente cumplite după ce, ieri, soția lui, Daniela, a încetat din viață.
23.07.2021 | 14:15
Drama in lumea muzicii Dan Armeanca e in doliu De ce a murit sotia taticului manelelor
Dan Armeanca e in doliu dupa sotia lui Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Armeanca, considerat ”tăticul manelelor” din România este în doliu după ce soția lui, Daniela, a încetat din viață fulgerător.

De ce a murit soția lui Dan Armeanca?

Daniela, soția lui Dan Armeanca a încetat din viață, anunțul decesului fiind făcut de fiul celor doi, Elis, și el un artist cunoscut în lumea manelelor.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să te odihnească în pace mama mea frumoasă”, a notat pe contul său de socializare, ieri, Elis Armeanca.

Iar sursele FANATIK ne-au dezvăluit că decesul soției lui Dan Armeanca a fost unul care i-a surprins pe toți, mai ales că era tânără, abia depășind 50 de ani și nici nu avea afecțiuni medicale care să fie cunoscute.

ADVERTISEMENT

Și, conform informațiilor primite, Daniela Armeanca a murit din cauza unui atac vascular cerebral, medicii chemați pentru a o ajuta nereușind să îi mai salveze viața.

Dan Armeanca suferă cumplit

Dan Armeanca, spun sursele FANATIK, suferă cumplit din momentul în care soția lui s-a prăbușit la pământ și a murit din cauza AVC-ului, cu atât mai mult cu cât relația celor doi a împlinit, deja, mai bine de trei decenii.

ADVERTISEMENT

Și, mai susțin sursele noastre, în aceste momente, amicii lui Dan Armeanca îi sunt alături artistului pentru a-l îmbărbăta și pentru a-l ajuta să se pregătească pentru momentul în care o vor conduce pe ultimul drum pe soția cântărețului.

Dan Armeanca
Dan Armeanca e in doliu dupa ce sotia lui a murit Sursa foto: captura Kanal D

Normal, Elis, fiul lui Dan Armeanca este și el alături de tatăl său și se ocupă de cele trebuincioase înmormântării care, spun sursele noastre, va fi una la care vor lua parte mai toate numele grele din lumea manelelor.

ADVERTISEMENT

Dan Armeanca este cel mai vechi manelist din România

Dan Armeanca este considerat, în România, ca fiind cel care ar fi inventat manelele, el cântând acest stil muzical încă de pe vremea dictaturii comuniste.

De altfel, mai toți maneliștii din România îi recunosc meritele, iar Adi Minune îl compara, în urmă cu ceva timp, cu Frank Sinatra.

„Dan Armeanca este titanul muzicii pe care o cânt eu din toate punctele de vedere. De la el am învăţat tot ceea ce ştiu. Este un fel de Frank Sinatra al manelelor”, spunea, acum câțiva ani Adrian Minune.

Dan Armeanca avea probleme cu cămătarii

În urmă cu mai bine de 10 ani, Dan Armeanca decidea să părăsească România, pentru Canada, loc în care a petrecut mai bine de șase ani.

Iar motivele pentru care a făcut acest gest, se spunea prin lumea manelelor la acea vreme, erau legate de datoriile uriașe pe care și le-ar fi făcut la camătari, cântărețul având, pe atunci, o pasiune pentru jocurile de noroc.

Totuși, după șase ani petrecuți în Canada, cântând la diverse petreceri, Dan Armeanca ar fi reușit să își plătească datoriile și a decis să se întoarcă în România.

ADVERTISEMENT