Life

Drama mamei Nicoletei Cengher, la 8 ani de la incendiul din restaurantul Beirut: “Nimic nu e mai crunt. A murit și tatăl ei”

Mama Nicoletei Cengher, Mariana Sarkany, trăiește o dramă de 8 ani de când fiica ei s-a stins în incendiul izbucnit în restaurantul Beirut, din Constanța. Femeia merge săptămânal la mormântul fetei.
10.04.2022 | 18:00
Drama mamei Nicoletei Cengher la 8 ani de la incendiul din restaurantul Beirut Nimic nu e mai crunt A murit si tatal ei
Mama Nicoletei Cengher trăiește o dramă de când fiica ei s-a stins Sursa Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama Nicoletei Cengher, una dintre cântărețele care și-au găsit sfârșitul în incendiul de la Constanța, trăiește o dramă de 8 ani. Mariana Sarkany nu-și poate găsi liniștea, fiind devastată de durere. Recent, ea i-a organizat parastas de 8 ani…

Drama trăită de mama Nicoletei Cengher, dansatoarea care a ars de vie în incendiul din Constanța

În noaptea de 5 aprilie 2014, a izbucnit un incendiu la un restaurant din Constanța în urma căruia trei tinere și-au găsit sfârșitul. Nicoleta Cengher, Nicoleta Vasiliteanu și Mihaela Tucă au ars de vii în vestiarul aflat deasupra localului.

ADVERTISEMENT
Mama Nicoletei Cengher alături de fiul ei, la mormântul cântăreței
Mama Nicoletei Cengher și fiul ei trăiesc o dramă de 8 ani
Sursa Foto: Fanatik

Mama Nicoletei Cengher trăiește o adevărată dramă de 8 ani de când și-a înmormântat copilul. Săptămânal, Mariana Sarkany merge la locul ei de veci aflat într-un cimitir din Constanța să ducă flori, jucării, poze și să aprindă lumânări. Femeia nu-și găsește liniștea. La fel și tatăl vitreg al Nicoletei, dar și fratele ei mai mic. Recent, familia a făcut parastas de 8 ani, iar la cimitir a fost mare durere. Până și apropiații au vărsat lacrimi de dor și durere.

Este atât de cumplit că nu putem să acceptăm faptul că Nico nu mai e. Că privim doar niște poze, că trebuie să-i fac pomenirea la cei Adormiți! Soțul meu e devastat! Așa ca în anul acesta nu a plâns niciodată. El se află în Germania, a făcut și el acolo o pomană, eu aici, la cimitir.

ADVERTISEMENT

Cumplit ca în fiecare zi, de 8 ani să te întrebi de ce, cum… Și băiatul este foarte afectat și-i simte lipsa și dorul, dar nu se arată să nu mă întristeze și mai mult!”, a declarat Mariana Sarkany, pentru FANATIK.RO.

Cântăreața Nicoleta Cengher
De când s-a stins cântăreața Nicoleta Cengher, familia ei trăiește o dramă
Sursa Foto: Fanatik

Mariana Sarkany: “A murit și tatăl biologic al Nicoletei”

Mormântul Nicoletei Cengher este unul dintre cele mai bine îngrijite și “colorate” locuri de veci din cimitirul din Constanța. Mariana Sarkany merge săptămânal cu flori la ea și de fiecare dată varsă lacrimi amare. Recent, însă, femeia a aflat și cumplita veste că tatăl biologic al Nicoletei s-a stins și el din viață.

ADVERTISEMENT

“Nimic nu e mai crunt decât să îți îngropi copilul, să mai vorbești doar cu niște poze. O parte din sufletele noastre s-au rupt odată cu pierderea scumpei noastre Nico. Te simți vinovat când e frig și stai la căldură, când îți mai scăpa un zâmbet, când vin sărbătorile…

Nimic nu mai e cum a fost acum 8 ani când Nico era cu noi. Sentimentele de fericire sau bună dispoziție nu mai fac parte din viața noastră. Când plecăm în vacanță, o facem desigur pentru băiat, dar ne simțim goi pe dinăuntru. Așa va fi până închidem ochii! Recent a murit și tatăl biologic al Nicoletei… Este cumplit”, ne-a mai spus femeia îndurerată.

ADVERTISEMENT

Patronul restaurantului din Constanța a murit

Patronul restaurantului din Constanța, George Karam, a murit anul trecut. Bărbatul fusese condamnat la 8 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare din care însă a apucat să execute doar un an și 5 luni. Cu puțin timp înainte, patronul localului solicitase întreruperea executării pedepsei pe motiv că suferă de insuficiență cardiacă.

În urmă 8 ani, mai exact pe 5 aprilie 2014, pompierii din Constanța au intervenit în forță pentru a opri incendiul izbucnit la restaurantul ”Beirut“. Din păcate însă, trei fete au murit arse de vii, blocate într-un vestiar, la primul etaj al localului.

ADVERTISEMENT
Tags: