News

Drama prin care ar fi trecut Ioan, băiatul de 13 ani care s-a sinucis. Mărturii cutremurătoare ale prietenilor

Moartea lui Ioan, băiatul de doar 13 ani care s-a sinucis din dragoste la Drobeta Turnu Severin, provoacă noi valuri pe Facebook.
10.11.2022 | 14:46
Drama prin care ar fi trecut Ioan baiatul de 13 ani care sa sinucis Marturii cutremuratoare ale prietenilor
Ioan, băiatul din Drobeta care s-a sinucis. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fiu de preot, copilul trecea printr-o adevărată dramă acasă. Cel puțin asta susțin prietenii băiatului mort, într-o serie de mărturii anonime.

De ce s-a sinucis Ioan, băiatul de 13 ani din Drobeta?

Copilul s-a aruncat de pe acoperișul fostei maternități din oraș, însă nu se cunosc multe despre ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Oficial, ar fi suferit din dragoste, neoficial ar fi suferit lucruri neștiute în interiorul propriului cămin.

ADVERTISEMENT

Conform Ziare.com, o femeie a pornit o investigație menită să demaște adevărul. Și-a scris concluziile pe Facebook, însă nu a prezentat dovezi palpabile în acest sens, ci doar mărturiile ”anonime” ale prietenilor lui Ioan.

“Astăzi va fi înmormântat Ioan, băiatul de preot din Drobeta Turnu Severin care a decis să își pună capăt zilelor aruncându-se de pe o clădire părăsită.

ADVERTISEMENT

Un copil frumos de 13 ani, un copil dezvoltat perfect, cu prieteni și cunostințe foarte multe, cu simțul umorului (așa cum chiar cei din jur spun), cu “iubite”, cu absolut niciun motiv aparent de a recurge la acest gest. Social era bine, la școală era bine, sănatos era, plăcut de fete, deci DE CE?”, se întreabă, retoric, Claudia Guțulescu.

“Tatăl și unchiul său, ajunși la locul tragediei, au lămurit-o imediat: se certase cu iubita! Eșec în dragoste! Și asta a rulat imediat în paginile ziarelor și în toate știrile despre eveniment. “Iubita”, o fetiță de 14 ani. Bun titlul, s-au hăhăit la știre câțiva, altii l-au clasat imediat ca slab de înger pe băiat, majoritatea i-au plâns părinții și aia a fost. Caz clasat”, transmite femeia. Adăugând că, în opinia ei de mamă, un copil la 14 ani nu s-ar sinucide din dragoste.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că a făcut un apel către prieteni pentru a afla ce s-a întâmplat ”în realitate”.

”Am făcut, după cum bine știți, apelul către prietenii și cunoștințele lui Ioan, să îmi povestească despre motivele pentru care ei cred că prietenul lor nu mai este. Și, spre uimirea mea, m-au scris mulți. După șocul experimentat în urma citirii poveștilor lor, cred că al doilea șoc a fost că ABSOLUT TOȚI au spus același lucru. Prieteni, colegi, părinți de prieteni și colegi, vecini, absolut totți au spus, în linii mari, aceeași poveste. Pe care v-o las și eu mai jos. Și vă rog, încă o dată, să rețineți: nici măcar un singur om nu a spus ceva diferit”, a transmis femeia, înainte de a publica mai multe mărturii anonimizate ale ”prietenilor”.

ADVERTISEMENT

În mare, toate aceste mărturii vorbesc despre modul în care Ioan era bătut și amenințat, acasă, de către tatăl său.

“Bună ziua! Am fost prietena lui Ioan și colega lui, cunoșteam toți din grupul nostru de prieteni situația acestuia. Ioan era un copil bun niciodată nu i-a dezamăgit sau să le încalce cuvântul, de multe ori tatăl lui îl bătea și pe el și pe frații lui și pe soția acestuia, tatăl lui era foarte violent cu ei din câte ne povestea, îi luase apărarea fratelui cel mic care făcuse o, prostie și tatăl lui a luat cuțitul. Ideea că s-a sinucis din dragoste nu este adevărată. Toți prietenii, chiar și profesorii știu situația acestora”, este doar una din mărturiile anonime.

Femeia publică și alte mărturii, care vorbesc toate despre faptul cum băiatul era terorizat acasă de părintele său, conform sursei citate. Rămâne de văzut dacă Poliția va intra pe fir și cei ”anonimi” vor avea curaj să-și asume aceste acuze și în fața oamenilor legii.

ADVERTISEMENT
Tags: