News

Fiul unui preot din Drobeta-Turnu Severin s-a sinucis, la doar 13 ani. Ce l-a determinat pe copil să comită gestul

Un băiat în vârstă de doar 13 ani, fiu de preot în Drobeta-Turnu Severin, s-a sinucis pentru că ar fi suferit din dragoste.
08.11.2022 | 14:56
Ambulanță la Drobeta. Foto: Gândul
ADVERTISEMENT

Băiatul s-a aruncat de pe clădirea fostei maternități din localitate, potrivit anchetatorilor. Familia sa este în stare de șoc, mai ales că tânărul nu era un copil problemă.

Un copil de 13 ani s-a sinucis din dragoste în Mehedinți

Ioan, așa cum îl chema pe băiat, era elev la Liceul I.Șt. Paulian din Drobeta-Turnu Severin, la secția de muzică. Profesorii spun că era un copil de excepție cu rezultate foarte bune la învățătură și premii la numeroase concursuri și olimpiade școlare.

ADVERTISEMENT

Tatăl băiatului, paroh la Catedrala Episcopală din Drobeta-Turnu Severin, nu își poate explica ce s-a întâmplat, conform Observatornews.ro.

Apropiații băiatului spun că acesta s-ar fi certat în aceeași zi cu iubita sa, însă nimeni nu se aștepta ca Ioan să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

“Nu l-am crezut capabil de un asemenea gest. Îl știam un băiat echilibrat, sensibil dar puternic în același timp. Nicio clipă nu a lăsat să se vadă că ar suferi”, a declarat, îndurerat, un membru al familiei.

Ioan a plecat de acasă în jurul orei 21:30, fără să spună unde merge. Părinții au reușit să-i localizeze telefonul cu ajutorul unei aplicații și i-au găsit cadavrul pe asfaltul maternității din Drobeta-Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din Mehedinți se plâng de faptul că această clădire a maternității e lăsată în paragină și oricine poate ajunge acolo, astfel că tragedia lui Ioan se poate repeta oricând.

“La data de 7 noiembrie a.c., ora 22.50, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 13 ani, s-a aruncat în gol de pe o clădire din municipiu.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, s-a stabilit că, în jurul orei 21.00, minorul ar fi plecat de la locuința sa, unde locuia împreună cu părinții, spunându-le acestora că merge să se plimbe.

Ulterior, mama acestuia, văzând ca nu răspunde la telefon, a plecat în căutarea minorului, folosindu-se de o aplicație instalată pe telefonul lui, găsindu-l în curtea fostei maternități, cu răni vizibile la nivelul capului. De asemenea, la fața locului s-a prezentat un echipaj S.A.J., care a constatat decesul minorului. Trupul neînsuflețit a fost ridicat, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis polițiștii care anchetează acest caz.

ADVERTISEMENT
Tags: