Life

Drame de neimaginat pentru Mircea Solcanu. I s-a refăcut tumora la cap, iar mama lui e imobilizată la pat: „Am dureri cumplite”

Mircea Solcanu pare blestemat! Pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă, și mama lui are nevoie de ajutor. Fostul prezentator a făcut mărturisiri de-a dreptul cutremurătoare.
09.05.2022 | 17:49
Drame de neimaginat pentru Mircea Solcanu I sa refacut tumora la cap iar mama lui e imobilizata la pat Am dureri cumplite
Mircea Solcanu are grijă de mama lui, imobilizată la pat. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Mircea Solcanu este eroul propriei sale familii! Fostul prezentator de la Acasă TV își duce crucea într-un mod care pentru oamenii de rând ar putea de-a dreptul imposibil.

Mircea Solcanu, de la un necaz la altul

Viitorul actor (n.r.: urmează o facultate în acest sens) a povestit că, pe lângă problemele sale de sănătate, acesta se confruntă și cu boala mamei sale, care este imobilizată la cap.

ADVERTISEMENT

Și, cum niciun necaz nu vine singur, la începutul anului l-a pierdut și pe cel mai bun prieten al său, un patruped pe nume Rich.

Mircea a intervenit prin videocall în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV, în care a oferit o lecție de demnitate și de bunătate cum rar s-a văzut.

ADVERTISEMENT

Solcanu a zis că pentru el este o binecuvântare să aibă grijă de mama lui și nu vede acest lucru ca pe o povară. Vedeta tv a mărturisit că timpul este principala sa problemă, dorind să facă mai multe lucruri. Reușește să doarmă doar câte 3-4 ore pe noapte, însă nu vrea să se plângă de cât de greu îi este să meargă înainte.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite uneori”

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. 

ADVERTISEMENT

În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență”, a declarat Mircea Solcanu la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai spus că tumora la cap i s-a refăcut. Singura soluție pentru a se însănătoși este să recurgă la o nouă intervenție chirurgicală.

„Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a adăugat Mircea Solcanu cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT
Tags: