Sport

Dumitru Dragomir a ales cel mai bun stoper din România: „Mă înjură lumea!”

Dumitru Dragomir știe care e cel mai bun fundaș central din fotbalul românesc. Vine surprinzător de la FCSB.
15.12.2023 | 11:00
Dumitru Dragomir a ales cel mai bun stoper din Romania Ma injura lumea
Joyskim Dawa e evaluat la 750.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a întors pe toate părțile derby-ul CFR Cluj – FCSB la „MaxProfețiile lui Mitică”. „Oracolul de la Bălcești” a surprins din nou când a venit vorba de cel mai bun fundaș central din campionatul intern.

Dumitru Dragomir laudă un jucător de la FCSB: „Se duce în campionatul Angliei sau al Germaniei”

Dumitru Dragomir face din nou vâlvă printre specialiști, după ce a dat un verdict surprinzător împotriva unuia dintre cei mai contestați jucători: „O să spun ceva și mă înjură ăștia acum. Dawa este cel mai bun fundaș central din România. Face greșeli că nu există.

ADVERTISEMENT

Dacă se duce în campionatul Angliei sau al Germaniei și nu joacă să nu-mi ziceți Mitică Dragomir”, a șocat „profetul” FANATIK.

Mitică Dragomir e conștient totuși că internaționalul camerunez are un mare minus: „E titular la multe echipe Dawa. E fotbalist bun, nemaipomenit. Numai că e în relații proaste cu dânsa, adică mingea, pentru că n-are abecedarul fotbalului cum trebuie”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, susținut de Horia Ivanovici: „E fotbal foarte bun”

Opinia lui Dumitru Dragomir a fost susținută și de moderatorul Horia Ivanovici: „Jură-te. Avem niște figuri prin emisiuni când ne credem… Bă, e fotbalist foarte bun. Ce vrem, bă?! Luptă, ți-e și frică atunci când aleargă. Eu dacă sunt atacant, când îl văd că vine știi ce fac: Ia, bă, mingea”.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îl dă ca exemplu pe jucătorul FCSB-ului: „Și ce alunecări face. Fotbalist, bă. Așa trebuie să jucăm fotbal, cum o face Dawa”.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Josyskim Dawa are 23 de meciuri la FCSB și a reușit două goluri. Fundașul central în vârstă de 27 de ani cu naționalitate franceză este evaluat conform Transfermarkt la 750.000 de euro.

Horia Ivanovici l-a lăudat pe Dawa și după înfrângerea cu FC U Craiova 1948: „Dawa este un jucător care pune tot sufletul din lume. Nu o fi e cel mai mare fotbalist, dar e un fotbalist care chiar merită să-l ai în echipă pentru că joacă cu sufletul”.

ADVERTISEMENT

„MaxProfețiile lui Mitică” e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir știe cine e cel mai bun fundaș central din România

ADVERTISEMENT