Sport

Dumitru Dragomir, plan diabolic la CSA Steaua alături de Florin Talpan: „În trei zile fac liniște! O să bage bani și Gigi Becali”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că dacă ar merge conducător la CSA Steaua ar face linişte în trei zile şi l-ar convinge şi pe Gigi Becali să investească la club.
14.11.2023 | 08:17
Dumitru Dragomir plan diabolic la CSA Steaua alaturi de Florin Talpan In trei zile fac liniste O sa bage bani si Gigi Becali
Dumitru Dragomir, plan diabolic la CSA Steaua alături de Florin Talpan: „În trei zile fac liniște! O să bage bani și Gigi Becali”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB a atins cele mai înalte cote după decizia Curţii de Apel privind palmaresul “Stelei”, o decizie defavorabilă echipei din SuperLiga. Între cele două formaţii este aproape imposibil să se ajungă la un armistiţiu, chiar şi pe viitor.

Dumitru Dragomir, plan diabolic la CSA Steaua alături de Florin Talpan: “Dacă aş fi undeva şi aş avea nevoie de jurist, l-aş lua la mine”

În direct la “Max Profeţiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dezvăluit că ar face linişte în trei zile dacă ar prelua conducerea celor de la CSA Steaua, aşa cum a sugerat juristul Florin Talpan la emisiunea FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

“N-am vorbit niciodată urât de Talpan. I-am spus că nu are dreptate, dar nu am vorbit urât. Dacă aş fi undeva şi aş avea nevoie de jurist, l-aş lua la mine. 

Eu am nevoie de luptători. M-am mirat că a vorbit la superlativ Talpan despre mine. Eu rar vorbesc urât despre cineva. Fiecare are familie, unii au copii, nepoţi. 

ADVERTISEMENT

Nu mă aşteptam să îmi spună Talpan să fiu preşedinte la Steaua. Lumea vede când ai dreptate sau eşti mincinos. Dacă m-aş duce acolo, aş face linişte imediat, în decurs de 3 zile.

Dumitru Dragomir aruncă bomba: “L-aş face şi pe Gigi Becali să bage bani la CSA Steaua”

L-aş face şi pe Gigi Becali să bage bani acolo. Aş face o combinată ascunsă, aş chema şefii galeriilor. Şi de aici pleacă treaba. Am văzut că s-au supărat pe Gigi. Staţi alături de el şi rugaţi-vă să stea, că altfel praful se alege.

ADVERTISEMENT

Şi dacă vine altcineva, trebuie să vină cu bani mulţi, unul care îşi permite să cheltuie. În trei luni, echipa ar avea drept de promovare. Tu vezi ce bază sportivă au? 

Aş face cel mai tare centru de copii şi juniori din ţară. Şi într-un cartier unde sunt 100.000 de copii la 500.000 de oameni. Sunt două cartiere bune acolo. Au condiţii de senzaţie.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir: “Dacă aş fi acolo, pe Piţurcă l-aş lua”

Stadion de senzaţie. Nu mai am vârsta, nu poţi să le faci pe toate. Nu pot şi şantierul şi televiziunile. Că trag toţi de mine. Acum cu filmările pentru Crăciun. O să merg la Turcescu, nu pot să îl refuz. Sunt prieteni. 

La România TV pe Ciutacu şi Simona nu pot să îi refuz. În partea cealaltă pe Anca Alexandrescu şi pe celălalt… trag toţi de mine. Dacă aş fi acolo, pe Piţurcă l-aş lua. 

Aş aduce 3-4 care ar băga vreo 4 milioane de euro, fără Gigi Becali. El poate să ţină singur trei stele. El e pricopsit rău. Noi nu suntem, noi muncim. Suntem bine, mulţumim lui Dumnezeu, dar nu putem să îl prindem pe Gigi”, a spus Dragomir la “Max Profeţiile lui Mitică”.

”Maxprofețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Dumitru Dragomir, plan diabolic la CSA Steaua alături de Florin Talpan

ADVERTISEMENT