Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Talpan l-ar aduce pe Dragomir șef la CSA Steaua! „Clubul nu mai trebuie batjocorit!” Ce spune de muzeu

Florin Talpan susține că l-ar aduce pe Dumitru Dragomir la conducerea celor de la CSA Steaua. Juristul a făcut și dezvăluiri despre muzeul clubului.
12.11.2023 | 11:25
Talpan lar aduce pe Dragomir sef la CSA Steaua Clubul nu mai trebuie batjocorit Ce spune de muzeu
Florin Talpan susține că l-ar aduce pe Dumitru Dragomir la conducerea celor de la CSA Steaua. Juristul a făcut și dezvăluiri despre muzeul clubului.
ADVERTISEMENT

Fostul șef LPF a vorbit frumos despre juristul celor de la CSA Steaua. În schimb, și Florin Talpan a făcut același lucru și susține că l-ar aduce pe Dumitru Dragomir la conducerea echipei de fotbal Steaua. Discuția l-a dus pe jurist până în punctul în care a făcut și câteva dezvăluiri despre muzeul clubului.

Talpan l-ar aduce pe Dragomir șef la CSA Steaua

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Talpan susține că l-ar aduce pe Dumitru Dragomir ca șef la CSA Steaua. Juristul clubului este de părere că fostul președinte LPF ar putea să aducă un mare plus echipei de fotbal.

ADVERTISEMENT

“Să știți că este un om cu o capacitate foarte mare și cred că nimeni nu ar putea să îl dea la o parte. Steaua are nevoie de asemenea conducători. De oameni cu mână de fier. Oricine este bine venit la echipa de fotbal, pentru a duce acest club acolo unde îi este locul. Să nu mai fie așa batjocorit”, a declarat Florin Talpan.

Dezvăluiri incredibile spune de muzeul Steaua

În cadrul emisiunii, juristul clubului a discutat și despre muzeul celor de la CSA Steaua. Florin Talpan a făcut câteva dezvăluiri incredibile din interiorul clubului. Acesta susține că mulți dintre conducătorii Stelei nu sunt potriviți pentru a conduce formația din eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

“Eu mă uit cu surprindere. Clubul Steaua nu are un muzeu, nu are un magazin. Pe munca mea, au dat un contract celor de la Auchan. Păi cei de la Auchan au pus niște prețuri la niște eșarfe…55 de lei o eșarfă.

Cam de vreo 10 ani se chinuie să facă acest muzeu. Cuvântul care îi caracterizează este incompetență. Era unul în incinta Clubului Sportiv al Armatei Steaua, când am venit eu, în anul 2003. Din cauza faptului că structura și organigrama clubului Steaua trebuia mult mărită.

ADVERTISEMENT

Ca să facă birouri, au stricat acel muzeu, care era de pe vremea lui Ceaușescu. Dar sunt prea mulți, trebuie să fie dați afară. Cum mint ei în fața publicului cum m-au ajutat ei în dosarul acesta cu palmaresul, așa mint că sunt și comandanți. 

Unde e magazinul? Eu am vrut să îl fac, dar comandantul care era atunci nu m-a lăsat. El nu înțelegea fenomenul. Le este frică, le e frică și de umbra lor. Nu stăpânești fenomenul, dă-ți demisia”, a mai spus juristul la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Florin Talpan, dezvăluiri despre muzeul Steaua

ADVERTISEMENT