Sport

Dumitru Dragomir, soluție salvatoare pentru Rapid: „Puneți-l urgent pe Șumudică, să le ia în bot pe toate!”

Rapid e în criză de rezultate, iar Dumitru Dragomir vine cu o sugestie pentru echipa din Giulești.
14.08.2023 | 14:40
Dumitru Dragomir solutie salvatoare pentru Rapid Punetil urgent pe Sumudica sa le ia in bot pe toate
Dumitru Dragomir îl vrea pe Marius Șumudică la Rapid. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid are doar cinci puncte după primele cinci etape de campionat, ceea ce nu convinge deloc galeria. O astfel de statistică a mai avut echipa doar în sezonul în care a retrogradat.

Dumitru Dragomir, soluție pentru Rapid

Dumitru Dragomir crede că cei de la Rapid ar trebui să încerce să mulțumească suporterii și propune o schimbare pe banca tehnică, astfel încât galeria să fie mulțumită. Astfel, Bergodi ar dispărea din peisaj.

ADVERTISEMENT

Oracolul spune că ar trebui adus Marius Șumudică, omul de încredere al galeriei, astfel încât Șucu și ceilalți oameni din conducere să scape de responsabilitatea rezultatelor, aflată, în acest context, în mâinile galeriei.

Mai mult, Dumitru Dragomir l-ar readuce la echipă pe Miță Iosif, antrenorul care a promovat echipa, și l-ar pune secund la echipă, deși Șumudică ar veni oricum cu stafful său.

ADVERTISEMENT

Rapid nu trage la titlu. Uite ce îi spun domnului Șucu, cu care eu sunt prieten. Dacă nu îl pune pe Șumudică repede, da repede, să ia Șumudică în bot toate nenorocirile, și pe el și pe Angelescu o să îi alerge pe calea ferată.

Nu te joci cu galeria Rapidului, e frumoasă, dar periculoasă. Aruncam totul pe Șumudică. Nu l-ați vrut pe Șumudică? Îl vreți, de mâine e Șumudică. Nu merge echipa? Mai înjurați-mă. Nu să îl dai pe Niculaie afară. Aș mai face ceva de omor galeria.

ADVERTISEMENT

L-aș pune secund pe Miță Iosif, chiar dacă Șumudică vine cu echipa lui. Obligatoriu, îi spun că nu mă interesează. Iosif liniștește galeria, el a promovat când nimeni nu se aștepta.

Eu lui toată viața i-aș da salariu și post în club pentru ce a făcut la club. Nimeni nu a făcut la Rapid ceea ce au făcut el. Îl apreciază extraordinar pe Șumudică. Le dau o sugestie, să fie liniște la Rapid”, a spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Nouă jucători au ajuns la Rapid în această vară: Albion Rrahmani, Claudiu Petrila, Omar El Sawy, Christopher Braun, Iulian Cristea, Răzvan Oaidă, Borja Valle, Claudiu Micovschi și Cătălin Cîrjan.

HORIA IVANOVICI și Dumitru Dragomir vă așteaptă în fiecare zi de luni, de la 13:15, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ doar pe FANATIK.RO. Emisiunea este în reluare miercuri, pe Facebook și Youtube.

Dumitru Dragomir îl vrea pe Marius Șumudică la Rapid

ADVERTISEMENT