Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bergodi, ruptură totală cu jucătorii Rapidului: „Sunt nemulțumiți de el!”

Cristiano Bergodi se află într-o relație extrem de tensionată cu jucătorii Rapidului. Antrenorul italian este aproape să piardă vestiarul.
14.08.2023 | 12:55
Bergodi ruptura totala cu jucatorii Rapidului Sunt nemultumiti de el
Cristiano Bergodi se află într-o relație tensionată cu jucătorii Rapidului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Venirea lui Cristiano Bergodi la Rapid în detrimentul lui Marius Șumudică a fost extrem de contestată de galeria Rapidului. Ulterior, suporterii „alb-vișiniilor” i-au oferit credit antrenorului italian, însă rezultatele întârzie să apară pentru clubul din Giulești. Robert Niță a venit cu dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA.

Bergodi, ruptură totală cu jucătorii Rapidului: „Sunt nemulțumiți de el!”

Cristiano Bergodi a venit în această vară la Rapid, după plecarea lui Adrian Mutu, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Pe lângă faptul că jocul Rapidului lasă de dorit, iar echipa nu adună puncte, antrenorul italian se află într-o relație conflictuală cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

Site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate că jucătorii sunt nemulțumiți de faptul că antrenamentele tactice ale tehnicianul italian durează foarte mult. Robert Niță a vorbit despre conflictul lui Bergodi cu Junior Morais. „Există o nemulțumire în rândul jucătorilor referitoare la metodele de antrenament în momentul de față la Rapid.

Bergodi cred că pierde vestiarul după declarația de aseară. Braun pleacă direct de la meci după 10 minute de la finalul jocului în parcare. Nu înțeleg, cu toate că aici are scuze Bergodi, că vine cu doar patru zile înainte de startul campionatului. Nu sunt transferurile lui. 

ADVERTISEMENT

Dar eu te întreb pe tine că ești cunoscător de fotbal și cei din studio la fel. Cu ce joacă mai bine Onea decât Junior Morais la Voluntari pe care îl scoți după 45 de minute. Suntem în criză, să nu ne mai ascundem de cuvinte și de realitate”, a dezvăluit Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici a remarcat greșeala lui Cristiano Bergodi: „Nu a fost benefic pentru el”

Cristiano Bergodi se confruntă cu o situație diferită la Rapid în comparație cu experiența de pe banca lui Sepsi. Presiunea este mult mai mare în Giulești, însă Bergodi a anunțat că nu simte constrângerea venită din tribune.

ADVERTISEMENT

La finalul derby-ului Rapid – Petrolul 0-2, Cristiano Bergodi s-a luat de jucători și a mărturisit că anumiți fotbaliști de la Rapid nu fac față presiunii. Horia Ivanovici este convins că italianul a greșit în momentul în care a decis să facă publice astfel de declarații.

„S-a mai întâmplat un lucru care nu cred că a fost benefic pentru Bergodi. Eu cred că Bergodi a greșit aseară după ce și-a criticat extrem de puternic jucătorii că nu rezistă la presiune.

ADVERTISEMENT

A greșit strategic prin declarațiile acelea că unii jucători nu sunt în stare să joace sub presiune. Asta o știm cu toții, dar tu ca antrenor nu ai voie să o spui public, într-un moment foarte tensionat”, a spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în zilele de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 LIVE doar pe hompage-ul site-ului FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții a emisiunii poate fi vizionată în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe paginile de Facebook FANATIK și Horia Ivanovici, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.

Bergodi, ruptură totală cu jucătorii Rapidului

ADVERTISEMENT