Life

“Dumnezeu i-a îndeplinit dorința”. Oana Roman a anunțat cum a murit, de fapt, Mioara Roman

Oana Roman a anunțat cum a murit, de fapt, Mioara Roman. În octombrie anul trecut, a suferit o intervenție laparoscopică.
23.02.2024 | 09:14
Dumnezeu ia indeplinit dorinta Oana Roman a anuntat cum a murit de fapt Mioara Roman
Cum a murit, de fapt, Mioara Roman. colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Roman a anunțat cum a murit, de fapt, Mioara Roman. Familia fostului premier al României, trece prin una dintre cele mai grele perioade, după decesul Mioarei Roman, cea cu care Petre Roman și-a petrecut 30 de ani din viață.

Cum a murit Mioara Roman, primele declarații ale Oanei

Cu durere în suflet, Oana Roman și-a găsit puterea să vorbească despre moartea mamei sale, în vârstă de 83 de ani. Ea spune că joi, 22 februarie, Mioara Roman se simțea bine și nu bănuia că în următoarele ore avea să se întâmple ceea ce era mai rău.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a primului premier al României, după Revoluție, și-a pierdut viața în jurul orei 1 noaptea. Fiica sa a dezvăluit că Mioara Roman a murit în somn, exact așa cum spunea că își dorea. Influencerița a declarat că echipajele medicale au încercat să o resusciteze, dar eforturile au fost în zadar.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes. A plecat linștită. În pace și asa cum și a dorit.

ADVERTISEMENT

Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”, a declarat Oana Roman, potrivit Spy News.

Vedeta se afla în vacanță când a aflat teribila veste

Oana Roman a aflat teribila veste în timp ce se afla în Egipt, în vacanță cu fiica sa, Isabela. Urmează să revină în țară cât mai curând, pentru a se ocupa de înmormântarea mamei sale, alături de sora ei, Catinca.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman și-a petrecut ultimii ani într-un cămin de bătrâni din Snagov. De altfel, starea sa de sănătate s-a agravat în ultima perioadă, Oana vorbind despre problemele cu care se confrunta mama ei.

În octombrie anul trecut, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns la Spitalul Floreasca din București, acolo unde a suferit o intervenție laparoscopică. Mioara Roman ar fi împlinit 84 de ani pe 19 aprilie 2024.

ADVERTISEMENT

A fost căsătorită cu fostul premier al României din 1974 până în 2007 și a avut doi copii, pe Oana și Catinca Roman, fiica sa din prima căsătorie cu Iosif Zilahy, fost antrenor la echipa națională feminină de scrimă.

 

 

ADVERTISEMENT