Life

Orașul perfect din România în care să te retragi la bătrânețe. Mulți pensionari au făcut-o deja. E la o oră de București, traiul e ieftin și apartamentele au prețuri excelente. Există Lidl, Kaufland, parcuri îngrijite și spital nou. Sunt și locuri de muncă pentru tineri

Orașul din România unde se pot muta atât pensionarii, cât și tinerii. Locurile de muncă sunt diverse, iar prețul imobilelor este foarte mic.
27.04.2024 | 07:00
Orasul perfect din Romania in care sa te retragi la batranete Multi pensionari au facuto deja E la o ora de Bucuresti traiul e ieftin si apartamentele au preturi excelente Exista Lidl Kaufland parcuri ingrijite si spital nou Sunt si locuri de munca pentru tineri
Orașul din România prielnic atât pentru pensionari, cât și pentru tineri. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că preocuparea multor români este alegerea unui oraș perfect pentru a se retrage la bătrânețe. Cei care vor să scape de agitația orașelor mari, au la dispoziție multe variante pe teritoriul României. Unele dintre ele sunt perfecte chiar și pentru tineri.

Orașul din România perfect pentru a te retrage la bătrânețe

La bătrânețe, cu toții ne dorim un trai liniștit, lipsit de griji. În orașele mari, viața bătrânilor nu este deloc ușoară, având în vedere costul traiului, dar și agitația de zi cu zi. Cei care vor să scape de jungla urbană, pot opta pentru una dintre cele mai liniștite așezări din România.

ADVERTISEMENT

La aproape o oră jumătate distanță față de București se află Urziceni, un oraș care a devenit un adevărat magnet pentru români. Aici, în ultima vreme, au început să se mute atât persoanele în vârstă, cât și tinerii.

Urziceni este un oraș cu o populație de 13.380 de locuitori și este al treilea ca mărime din județul Ialomița. Aici, principalele ocupații ale localnicilor sunt în domeniul serviciilor și în cel al agriculturii, fiind un oraș situat în Câmpia Română.

ADVERTISEMENT

Localnicii din Urziceni sunt preponderent români, dar sunt prezente și alte etnii. În ceea ce privește religia, majoritatea locuitorilor sunt ortodocși, dar există și alte minorități confesionale.

Cât costă să îți cumperi un apartament în Urziceni

În ultima vreme, către Urziceni au început să se îndrepte și tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă. Deși nu este un oraș prea mare, aici se găsesc multe joburi, în special în industria alimentară.

ADVERTISEMENT

Fiind foarte multe magazine deschise în zonă, nu este de mirare că mereu este nevoie de personal. Cine vrea să muncească, se poate angaja la Profi, supermarketul postând mereu locurile de muncă disponibile pentru doritori.

Momentan, potrivit site-urilor de profil, în Urziceni se caută șef de magazin la Profi. Cei care vor să aplice pentru o astfel de poziție, trebuie să știe că lista responsabilităților nu este deloc una mare. Este nevoie, în special, de o persoană care să administreze magazinul ca pe propria afacere.

ADVERTISEMENT

Angajatorul oferă tichete de masă în valoare de 20 de lei în primele 9 luni, valoarea acestora crescând la 30 de lei din cea de-a zecea lună. De asemenea, se vor mai primi bonusuri și de Crăciun sau Paște. Cei interesați pot afla mai multe detalii aici.

Cine vrea să se mute în Urziceni trebuie să știe că prețul unui apartament, atât de închiriat, cât și de cumpărat este avantajos. De exemplu, un apartament cu două camere și o suprafață de 36 de metri pătrați este 36.500 de euro. Cine vrea un apartament mai mare, de 40 de metri pătrați trebuie să scoată din buzunar 38.500 de euro.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori