Sport

Patronul lui Chelsea, luat peste picior după înfrângerea cu Borussia. ”Am înțeles că o să cumpere Dortmund!”

Chelsea a pierdut la Dortmund, cu cele trei vedete aduse în această iarnă pe bani grei, iar Jamie Carragher l-a ironizat pe patronul englezilor chiar la televiziunea americană.
16.02.2023 | 01:28
Patronul lui Chelsea luat peste picior dupa infrangerea cu Borussia Am inteles ca o sa cumpere Dortmund
Enzo Fernandez are pe conștiință golul lui Dortmund, iar Joao Felix cele mai bune șanse ale lui Chelsea la meciul cu Dortmund.
ADVERTISEMENT

După ce a cumpărat Chelsea, Todd Boehly s-a remarcat prin faptul că a plătit sume fabuloase pentru jucători. 323 milioane de lire sterline doar în iarnă, pentru trei atacanți și mijlocașul Enzo Fernandez. Dar, londonezii părăsesc cu capul plecat Germania, după 0-1 cu Dortmund.

Vedetele aduse pe sute de milioane de Todd Boehly nu o ajută pe Chelsea să marcheze

În ultimul mercato Chelsea a cheltuit pe jucători mai mult decât au făcut-o laolaltă toate echipele din campionatele din Top 5 al Europei exceptând Premier League. Numai că, demersul patronului Todd Boehly înseamnă bătăi de cap suplimentare pentru Graham Potter.

ADVERTISEMENT

A avut dificultăți în a alcătui lista pentru Champions League. Și, pentru că nu a existat timpul necesar pentru a se crea relații de joc, nu mai are o echipă. Chelsea este acum doar o colecție de jucători aduși pe bani mulți.

S-a văzut acest lucru și la Dortmund, în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor. Un meci în care, în pofida faptului că au șutat mai mult, inclusiv pe spațiul porții, elevii săi au fost învinși. Chiar dacă a avut în teren cele trei noutăți care au prins lista pentru Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Mikhaylo Mudryk a primit nota 4 de la AbsolutChelsea. ”Și-a pierdut ușor echilibrul, nu a contribuit în defensivă. Rapid? Prea rapid pentru el și echipă. Trebuie să se implice mai mult în joc”, a fost concluzia după prestația sa.

Enzo Fernandez a fost pierdut pe drum de Adeyemi la unicul gol al meciului. A primit 6, iar reproșurile sunt către poziția pe care a primit-o: ”Nu se întreabă nimeni dacă argentinianul este pus în locul nepotrivit, calitățile defensive nefiind punctul forte între abilitățile sale? Poate acum, după acel contraatac, se va întâmpla”.

ADVERTISEMENT

În fine, Joao Felix a primit nota 7. A fost periculos, a avut și o bară. ”O performanță excelentă. Până la finalizare. A ratat două ocazii excelente. Însă este abia la început aici”, au notat jurnaliștii englezi.

Nu la fel de drăguț a fost Jamie Carragher. Fostul jucător al lui Liverpool și al naționalei Angliei l-a luat peste picior pe Todd Boehly, pentru modul în care aruncă cu banii, chiar la o televiziune din SUA, CBS Sports.

ADVERTISEMENT

El a remarcat faptul că Chelsea are trei meciuri din ultimele 4 fără gol marcat. Deși a cheltuit enorm tocmai pentru jucători de atac. ”Tocmai ce am auzit în social media că Todd Boehly vrea să cumpere toată echipa Dortmund”, a spus Carragher, stârnind râsete în studio.

ADVERTISEMENT