Life

După 19 ani de relație cu soțul ei, Elena Gheorghe a făcut anunțul: ”Singurul gând a fost să mă eliberez”

La 19 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Elena Gheorghe a dat vestea cea mare. Ce a mărturisit cântăreața.
04.03.2024 | 09:32
Dupa 19 ani de relatie cu sotul ei Elena Gheorghe a facut anuntul Singurul gand a fost sa ma eliberez
La 19 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Elena Gheorghe a dat vestea cea mare. Ce a mărturisit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 19 ani de relație cu soțul ei, Elena Gheorghe a făcut anunțul. Singurul gând al frumoasei blondine a fost să se elibereze. La ce se referă, de fapt, îndrăgita artistă care are o carieră impresionantă în domeniul artistic.

La 19 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Elena Gheorghe a dat vestea cea mare. Ce a mărturisit cântăreața

La 19 ani de la prima întâlnire cu partenerul de viață, Elena Gheorghe a dat vestea cea mare. Ce a mărturisit cântăreața la scurtă vreme după ce a lansat o nouă piesă. Melodia este intitulată „Cel mai bun om de pe pământ”.

ADVERTISEMENT

Versurile au fost scrise cu gândul cu soțul său alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ două decenii. Cei doi artiști au împreună și doi copii, un băiat și o fată, de care sunt tare mândri.

„Cel mai bun om de pe pământ a fost scrisă cu gândul la soțul meu și la relația noastră care împlinește în acest an 19 ani, dar cu siguranță poate fi coloana sonoră a multor povești de dragoste.

ADVERTISEMENT

Sunt o romantică incurabilă, cred în iubire, în dragoste adevărată, cred în bine, cred că în fiecare dintre noi există frumos și bunătate. Trebuie doar să știm cum s-o valorificam.

Mi-a făcut plăcere să mă implic atât în scrierea piesei, cât și în a produce clipul”, a declarat Elena Gheorghe, scrie avantaje.ro. Vedeta și soțul său, Cornel, sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe, despre lansarea ultimei sale piese

„Am pus pe foaie gândurile și sentimentele creionând ce vreau să transmit până la cel mai mic detaliu fără să mă gândesc dacă va fi sau nu în topuri, singurul gând a fost să mă eliberez.

Va fi un album foarte personal. Fiecare piesă este o bucățică din sufletul meu, conține o experiență care m-a făcut fericită sau care m-a maturizat, a vindecat ceva”, a mai adăugat Elena Gheorghe, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață a creat un cadru de poveste în clipul noii sale melodii. În plan secund a apărut un cuplu celebru pe social media și pe care artista îl adoră și despre care consideră că s-a potrivit de minune.

I-a găsit întâmplător pe rețelele de socializare în timp ce dădea scroll cu căștile în urechi, în timp ce se gândea la scenariu. Elena Gheorghe subliniază că a fost o experiență diferită filmarea clipului față de alte dăți.

ADVERTISEMENT