Life

Anunțul făcut de Elena Gheorghe după 18 ani de relație cu soțul ei: „Discuțiile noastre aprinse…”

Anunțul făcut de Elena Gheorghe după 18 ani de relație. Se iubește cu Cornel Ene de aproape două decenii, iar acum a făcut un anunț.
24.08.2023 | 15:37
Anuntul facut de Elena Gheorghe dupa 18 ani de relatie cu sotul ei Discutiile noastre aprinse
Ce a spus Elena Gheorghe după 18 ani de relație cu soțul ei. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de Elena Gheorghe după 18 ani de relație cu soțul ei. Ce spune celebra artista despre Cornel Ene.

Ce a spus Elena Gheorghe după 18 ani de relație cu soțul ei

Elena Gheorghe și-a petrecut mare parte din viață alături de partenerul ei. Este măritată de zece ani cu Cornel Ene și au o relație de 18.

ADVERTISEMENT

Vedeta și partenerul ei au împreună doi copii și se înțeleg foarte bine, dar mai au și tensiuni. Artista a recunoscut că certurile dintre ea și soțul ei au loc pe teme profesionale. Ei lucrează împreună și mai „ies scântei” atunci când fiecare își susține ideile cu ardoare.

“Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem mereu ideile și câteodată ies scântei”, a spus vedeta, pentru Ciao.

ADVERTISEMENT

Cum rezolvă Elena Gheorghe și soțul ei conflictele

Dar Elena Gheorghe și soțul ei deja au și o strategie plănuită și lasă viața profesională „la ușă” atunci când merg acasă. Ei uită de orice discuții legate de muncă ce le-ar putea crea tensiuni.

Aceștia știu și cum să se comporte și în situațiile de nervi. Lasă mai întâi să treacă starea neplăcută și abia după aceea discută, la calm.

ADVERTISEMENT

“Eu și Cornel am stabilit să nu ducem aceste conversații acasă, așa că le lăsăm “la ușă”. Și, ulterior, lămurim toate problemele și luăm împreună cele mai bune decizii.

Comunicăm foarte bine, iar când unul dintre noi este nervos, celălalt îl lasă să se calmeze, apoi vorbim pe îndelete”, a declarat Elena Gheorghe pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut pe când artista avea doar 15 ani și el 18, pe vremea Mandinga. Cei doi au devenit iubiți după ce cântăreața i-a mărturisit sentimentele sale pentru el.

Erau doar prieteni, dar și Cornel Ene simțea o pasiune pentru artistă. 18 ani mai târziu, cei doi au și doi copii împreună, dar și cariere de succes.

ADVERTISEMENT