Life

După 20 de ani de căsnicie cu Monica, Daniel Buzdugan a făcut anunțul: “Nu se poate așa ceva”

Ce spune Daniel Buzdugan după 20 de ani de căsnicie cu soția lui, Monica. Omul de radio, dezvăluiri sincere despre relația lor.
30.05.2023 | 10:15
Dupa 20 de ani de casnicie cu Monica Daniel Buzdugan a facut anuntul Nu se poate asa ceva
Daniel Buzdugan, anunț după 20 de ani de căsnicie cu Monica. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan are o căsnicie de 20 de ani cu soția lui, Monica, și a făcut câteva dezvăluiri despre relația lor. Între ei există gelozie, însă are niște limite. Prezentatorul a vorbit și despre tensiunile dintre ei.

Daniel Buzdugan, anunț după 20 de ani de căsnicie cu Monica

Omul de radio și soția lui, Monica, sunt căsătoriți de 20 de ani și au învățat diverse lucruri în tot acest timp. Daniel Buzdugan a vorbit despre relația cu femeia care i-a dăruit doi copii.

ADVERTISEMENT

Realizatorul de la Radio ZU a recunoscut că este gelos și că acest lucru este normal într-o relație de iubire, dar că nu trebuie dus la extrem.

Înainte să o întâlnească pe actuala soție, Daniel Buzdugan a avut relații în care partenerele erau foarte geloase. Atunci când a întâlnit-o pe Monica, realizatorul a fost surprins să descopere că poate avea o relație în care i se acordă libertate.

ADVERTISEMENT

“O gelozie devenită stil de viață, adică să stai să urmărești, să descoși, să îi iei telefonul, să vii la serviciu să-l urmărești sau să o urmărești când iese cu prietenele sau cu prietenii, e ceva…

Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre. Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute în care fetele cu care eram se comportau ca niște disperate.

ADVERTISEMENT

După ce am cunoscut-o pe Monica, am zis: ‘Incredibil, nu se poate așa ceva!’.  Mă simțeam super liber, e o relație foarte frumoasă. Cred că lucrurile ar trebui să se întâmple așa de la începutul unei relații.

Cine spune că o să se schimbe el sau ea pe parcurs nu este adevărat, mai ales după căsătorie. E foarte important să setezi lucrurile din fabrică, din start, ca să ai parte de o viață faină și liberă. Stres zero”, a dezvăluit Daniel Buzdugan pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

De la ce pornesc certurile dintre Daniel Buzdugan și soția lui

Daniel Buzdugan a vorbit și despre tensiunile care apar între el și partenera sa de viață. În general, certurile se termină destul de repede și pornesc de la faptul că prezentatorul de la radio are un stil minimalist și preferă să arunce lucrurile care nu îi mai trebuie.

La un moment dat, soția lui își dă seama că anumite lucruri lipsesc, iar de aici pornesc și micile certuri. Daniel Buzdugan nu poate lucra dacă este dezastru în jur, așa că preferă mereu să facă curățenie.

În cadrul aceluiași interviu, realizatorul a dezvăluit și care e secretul căsniciei cu Monica. Partenera de viață are încredere în el și îi acordă libertate, lucruri pe care Daniel Buzdugan le apreciază.

“Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. (…) Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă.

Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: ‘Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea’.

Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o”, a mai dezvăluit realizatorul de la Radio ZU pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT