Life

Daniel Buzdugan și Monica, dragoste la prima vedere. Cum a început povestea lor: “Nu poți să minți”

Daniel Buzdugan și Monica, o iubire ca-n povești. Cum a cucerit-o omul de radio pe partenera sa de viață cu care are o relație de 20 de ani.
10.03.2023 | 15:21
Daniel Buzdugan si Monica dragoste la prima vedere Cum a inceput povestea lor Nu poti sa minti
Daniel Buzdugan și Monica, o iubire ca-n povești. Cum a cucerit-o omul de radio pe partenera sa de viață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Matinalul de la Radio Zu și soția sa sunt ferm convinși că între ei a fost dragoste la prima vedere. Cum a început povestea lor, vedeta susținând că nu poate minți, mai ales atunci când este ascultat de foarte multă lume din țară.

Daniel Buzdugan și Monica, o iubire ca-n povești. Cum a cucerit-o omul de radio pe partenera sa de viață

Daniel Buzdugan și Monica sunt protagoniștii unei iubiri ca-n povești. Vedeta a întâlnit-o pe stradă în 1993, în timp ce făcea un sondaj pentru un post de radio din Iași, i-a cerut numărul de telefon și de atunci sunt de nedespărțit. Ambii sunt născuți în același oraș.

ADVERTISEMENT

„Mi-am cunoscut actuala soție pe când îmi făceam meseria de jurnalist, pe străzile Iașiului. Trebuia să concep un sondaj, pe nu știu ce chestiune, și umblam cu microfonul după mine prin oraș.

Așa am cunoscut-o pe Monica, actuala mea soție. Pentru mine a fost ceva asemănător cu dragostea la prima vedere! I-am spus că pentru fiecare voce înregistrată avem nevoie și de un număr de contact.

ADVERTISEMENT

Căci, cine știe, poate mai avem nevoie de completări. Mie-mi stătea însă gândul la cu totul altceva. Dar, fata m-a crezut! La radio, nu poți să minți lumea. Fiindcă omul te simte!

Nu poți transmite căldură, dacă nu ai parte de așa ceva! Nu poți vorbi despre dragoste, dacă ești supărat, frustrat și ai o serie de probleme la tine acasă. Dacă fac bine ce fac, de atâta vreme, e și datorită soției mele”, a declarat Daniel Buzdugan pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan, aprecieri pentru soția sa, Monica

Daniel Buzdugan o apreciază enorm pe soția sa, Monica, alături de care are un mariaj fericit și doi copii frumoși. Omul de radio o laudă constant pe femeia care nu e persoană publică și care lucrează ca medic stomatolog.

Cei 20 de relație sunt o normalitate absolută pentru matinalul de la Radio ZU, care a mai spus că a fost cucerit instant de spontaneitatea partenerei de viață. În plus, jurnalistul susține că femeia este un doctor cu o mână fină.

ADVERTISEMENT

Cererea în căsătorie a avut loc pe 23 septembrie 2003, în Grădina Botanică din Iași, locul preferat de Daniel Buzdugan și Monica. De asemenea, este vorba de o zonă în care obișnuiau să se plimbe și să citească adesea.

ADVERTISEMENT
Tags: