Life

Daniel Buzdugan, decizie radicală pentru educația copiilor. De ce i-a retras de la școala privată

Daniel Buzdugan, hotărâre majoră în privința celor doi copii. Motivul pentru care cei mici nu mai învață la o școală privată.
07.04.2023 | 15:20
Daniel Buzdugan decizie radicala pentru educatia copiilor De ce ia retras de la scoala privata
Daniel Buzdugan, hotărâre majoră în privința celor doi copii. Motivul pentru care nu mai învață la școala privată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumitul om de radio a luat o decizie radicală pentru educația copiilor, Maria și Luca Alexandru. De ce i-a retras de la școala privată și ce spune despre sistemul de învățământ românesc de stat unde învață în prezent cei mici.

Daniel Buzdugan, hotărâre majoră în privința celor doi copii. Motivul pentru care nu mai învață la școala privată

Daniel Buzdugan a hotărât ca cei doi copii să fie educați într-o școală de stat după ce o perioadă bună au fost elevi la privat. Motivul pentru care nu mai învață la o școală privată este legat de partea financiară și de timp.

ADVERTISEMENT

A ajuns să aibă mai multă încredere în învățământul românesc și chiar încurajează părinții să facă acest lucru. Vedeta susține că achita în fiecare lună foarte mulți bani și copiii ajungeau acasă destul de târziu, după ore bune.

„A fost și chestiunea financiară pentru că învățământul privat în România mi se pare foarte scump, exagerat, adică sunt facultăți în afară unde nu plătești atât. Și am zis că nu, nu se poate, oricât de mulți bani ai avea.

ADVERTISEMENT

Sunt părinți care fac împrumuturi pentru treaba asta, pentru a da copilul la învățământul privat, dar nu e OK să dai atâția bani. Practic, iei de la gura copilului și așa am hotărât să meargă la învățământul de stat, unde au și mai mult timp liber.

Și asta a fost o chestiune care a contat. Faptul că ei, în învățământul privat, intrau dimineața și ieșeau târziu seara, pe la 17-18, asta nu e viață. Mai mult muncea copilul decât munceam eu”, a declarat Daniel Buzdugan pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan, despre programul copiilor săi

Daniel Buzdugan a vorbit și despre programul copiilor săi care în momentul de față termină școala la 13:00 – 13.30. În felul acesta cei mici au timp pentru a-și face temele, dar și pentru alte activități recreative.

Maria și Luca merg la echitație și se bucură de momentele plăcute fără să stea închiși într-o clasă până seara. De asemenea, vedeta are timp să discute cu copiii, nu să arunce responsabilitatea asta asupra profesorilor.

ADVERTISEMENT

„Copilul trebuie să aibă parte și de timp liber. Sunt mulți părinți care duc copiii la privat, se ocupă ăia de ei. Îl duc dimineața, îl întorc seara”, a mai spus Daniel Buzdugan, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: