Life

După 30 de ani de relație cu Cătălina, Mihai Bobonete a făcut anunțul: ”Sper că m-a iertat”

Care este secretul unei legături care durează de 30 de ani. Mihai Bobonete a dezvăluit cum i-a greșit soției sale, Cătălina.
08.03.2024 | 14:20
Dupa 30 de ani de relatie cu Catalina Mihai Bobonete a facut anuntul Sper ca ma iertat
Care este secretul unei legături care durează de 30 de ani. Mihai Bobonete a dezvăluit cum i-a greșit soției sale, Cătălina. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

După 30 de ani de relație cu Cătălina, Mihai Bobonete a făcut anunțul. Juratul emisiunii Românii au talent speră că a fost iertat de partenera sa de viață cu care este însurat din 2009 și alături de care are doi copii.

Care este secretul unei legături care durează de 30 de ani. Mihai Bobonete a dezvăluit cum i-a greșit soției sale, Cătălina

Care este secretul unei legături care durează de 30 de ani. Mihai Bobonete a dezvăluit cum i-a greșit soției sale, Cătălina. După ce au devenit părinți actorul din serialul Las Fierbinți recunoaște că a neglijat-o pe consoarta sa.

ADVERTISEMENT

Iertarea și bunătatea sunt cele două ingrediente necesare într-un cuplu, mai ales atunci când sunt tensiuni, susține vedeta de la Pro TV. Comediantul reușește să îi facă multe surprize celei pe care o iubește de ani buni.

„E mai mult de povestit și da, cred că și noi, ca și restul părinților, am avut momente în care ne-am mai neglijat unul pe celălalt atunci când copiii erau mai mici, mai mult eu pe Cătălina decât ea pe mine.

ADVERTISEMENT

Sper că m-a iertat, și acum nu mai e cazul, căci nu doar că nu ne mai neglijăm, dar am impresia că facem chiar totul împreună”, a mărturisit Mihai Bobonete într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Mihai Bobonete, despre momentele în doi

Mihai Bobonete este un familist convins și încearcă să aibă multe momente în doi cu soția sa, Cătălina. Juratul de la Românii au talent consideră că aceste clipe sunt absolut necesare pentru o înțelegere mai bună în cuplu.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul actor susține că pentru astfel de ieșiri se găsește de fiecare dată timp și bunăvoință. Mai mult decât atât, cei doi copii, Octavian și Maria, le permit să facă acest lucru pentru că sunt mari și nu mai necesită toată atenția lor.

Vedeta și partenera sa de viață evadează împreună din cotidian sau obișnuiesc să facă anumite activități împreună. Pentru toate acestea le sunt recunoscători celor mici, chiar dacă perioada asta au decis să o ia mai ușor în privința petrecerilor.

ADVERTISEMENT

„Cred că cel mai important este să ai aproape oamenii cărora chiar le pasă de tine și care contează. Dacă o să facem o petrecere pe 10 iunie, o să o facem restrâns, alături de oamenii dragi nouă și sinceri.

Poate chiar vom sărbători în patru, așa cum am mai făcut și cum am realizat că nu e rău deloc. Despre flacăra pasiunii nu știu ce să spun, de la caz la caz”, a mai spus Mihai Bobonete pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT