Life

Mihai Bobonete, discret cu viața personală. De ce nu postează imagini cu cei doi copii

Mihai Bobonete, confidențial legat de domeniul privat. Care este motivul pentru care nu distribuie poze cu cei doi copii.
23.02.2024 | 11:20
Mihai Bobonete discret cu viata personala De ce nu posteaza imagini cu cei doi copii
Mihai Bobonete, confidențial legat de domeniul privat. Care este motivul pentru care nu distribuie poze cu cei doi copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, discret cu viața personală. De ce nu postează imagini cu cei doi copii. Juratul emisiunii Românii au talent a dezvăluit acum de ce a luat această decizie, împreună cu partenera sa de viață, Cătălina.

Mihai Bobonete, confidențial legat de domeniul privat. Care este motivul pentru care nu distribuie poze cu cei doi copii

Mihai Bobonete este o persoană care ține foarte mult la intimitate, de aceea ține la confidențialitate legat de domeniul privat. Care este motivul pentru care nu distribuie poze cu cei doi copii ai săi, Octavian și Maria.

ADVERTISEMENT

Actorul din serialul Las Fierbinți este un familist convins, însă nu vrea să-i expună pe cei mici. Vedeta de la Pro TV spune că este autoritar doar atunci când este cazul, precizând că soția sa are rolul de a-l redresa din când în când.

„Este o decizie pe care am luat-o împreună cu soția mea, dar și copiii au avut un cuvânt de spus. Nu suntem o familie avidă după expunere și cred că, atât timp cât viața noastră personală de familie nu reprezintă interesul unora sau altora.

ADVERTISEMENT

Nu avem de ce să ne expunem copiii la păreri și impresii. Nu îmi permit să-mi dau cu părerea despre opțiunile altor părinți în ceea ce privește expunerea copiilor și fiecare are dreptul să facă așa cum vrea în ceea ce-l privește.

Nota de plată vine la final. Copiii mei trăiesc împreună cu mine viața pe care o am și sunt obișnuiți cu ceea ce fac eu și cu ceea ce vine la pachet cu celebritatea”, a declarat Mihai Bobonete pentru publicația viva.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete, detalii despre creșterea și educația copiilor

Mihai Bobonete a oferit mai multe detalii despre creșterea și educația copiilor care studiază la o școală privată. Amândoi sunt pasionați de sport, Maria practicând de foarte multă vreme gimnastică, iar Octavian îl însoțește adesea la pescuit.

Cei mici dispun de toate gadgeturile și folosesc tehnologia destul de mult, însă totul are o limită. Juratul emisiunii de la Românii au talent a declarat că la școală au foarte multe cursuri care se desfășoară doar pe tabletă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, copiii săi țin legătura cu colegii lor și pe grupul de prieteni. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu a fost niciodată restrictiv în sensul acesta. Mihai Bobonete recunoaște că atunci când fac exces de tabletă sau telefon se schimbă comportamental lor.

ADVERTISEMENT