Life

După 5 ani de mariaj cu Cosmin Natanticu, Eliza a dat vestea: ”Ne lăsam în mâna Domnului”

La 5 ani de la nunta cu Cosmin Natanticu, Eliza a dat vestea cea mare. Ce a declarat fosta concurentă de la Asia Express.
20.09.2023 | 08:22
Dupa 5 ani de mariaj cu Cosmin Natanticu Eliza a dat vestea Ne lasam in mana Domnului
La 5 ani de la nunta cu Cosmin Natanticu, Eliza a dat vestea cea mare. Ce a declarat fosta concurentă de la Asia Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 5 ani de mariaj cu Cosmin Natanticu, Eliza a dat vestea. Cântăreața se lasă în mâna Domnului când vine vorba de partea personală. În carieră, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva este o prezență constantă pe micile ecrane.

La 5 ani de la nunta cu Cosmin Natanticu, Eliza a dat vestea cea mare. Ce a declarat fosta concurentă de la Asia Express

La 5 ani de la nunta cu Cosmin Natanticu, Eliza a dat vestea cea mare. Fosta concurentă de la Asia Express a dezvăluit că nu a marcat momentul, care s-a desfășurat pe 9 septembrie, ci a fost o zi obișnuită. Tot în 2023 au împlinit și 10 ani de relație.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost sărbătorit la Praga, unde s-au bucurat de clipe romantice în doi. Cât despre mărirea familiei artista spune că lasă lucrurile să vină de la sine. Șatena are mare încredere în planurile Domnului.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate – poate cine știe!

ADVERTISEMENT

În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern. Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic.

Am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a mărturisit la un moment dat Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Cosmin și Eliza Natanticu, 5 ani de la cununia civilă

Cosmin și Eliza Natanticu au avut parte de o cununie civilă pe placul lor. De atunci au trecut 5 ani, momentul nefiind trecut cu vederea de actor, care a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. I-a menționat și pe nași.

„Acum cinci ani împreună și la unison am zis un mare DA! Te iubesc mai mult decât atunci și nu mai puțin decât ieri, Eliza Natanticu”, a scris fostul concurent al emisiunii Te cunosc de undeva pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim și nașilor care ne-au fost alături mereu și sper să rămână așa până la final Mihai și Cătălina Bobonete”, a completat comediantul, pe aceeași rețea de socializare, unde a distribuit și o imagine din ziua cea mare.

ADVERTISEMENT