Life

După 5 ani de relație cu Mike și America Express, Iulia Albu a făcut anunțul: ”Fie căsătoriți, fie divorțați”

Anunțul făcut de Iulia Albu după 5 ani de relație cu Mike și America Express. Ce a spus vedeta despre participarea la emisiune.
19.10.2023 | 21:43
Dupa 5 ani de relatie cu Mike si America Express Iulia Albu a facut anuntul Fie casatoriti fie divortati
Ce se întâmplă cu Iulia Albu și Mike după America Express. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a făcut un anunț, după 5 ani de relație cu iubitul ei, Mike, alături de care a participat la America Express. Cei doi vor putea fi văzuți împreună pe micile ecrane începând de sâmbătă.

Anunțul făcut de Iulia Albu după 5 ani de relație cu Mike și America Express

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20:00, la Antena 1 revine America Express. Îndrăgitul reality show va avea o premieră maraton de cinci zile. Nouă echipe de concurenți se vor aventura pe Drumul Soarelui și vor avea parte de diverse provocări.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au acceptat provocarea de a participa la emisiune se numără și Iulia Albu și iubitul ei, Mike. Întrebați cum a evoluat relația lor în contextul participării la reality show, vedeta de la Antena 1 a spus că există doar două variante pentru ea și partenerul ei.

“Noi, din America Express, vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați înainte să ne căsătorim!”, a spus Iulia Albu despre relația pe care o are cu Mike, potrivit unui comunicat Antena 1. “Și mai depinde și de ora din zi în care ne întrebați asta”, a adăugat iubitul vedetei,.

ADVERTISEMENT

După experiența de la America Express, Iulia Albu a spus că aceasta nu poate fi cumpărată cu bani. Orice concurent care are ocazia să participe la un astfel de proiect are multe lucruri de câștigat, în opinia vedetei.

Criticul de modă a spus că Drumul Soarelui “este o experiență pe care nu o poți cumpăra cu bani; oricât ai fi de bogat, nu-ți poți cumpăra intrarea în America Express și cred că, pentru oricine ar fi aici, ar fi un mare câștig, din punct de vedere emoțional.”

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai dezvăluit, de asemenea, că din bagajul ei nu lipsesc ținutele și cosmeticele, care “cântăresc foarte mult”. Partenerul vedetei a confirmat și el acest lucru. “Ai un kilogram și jumătate de cosmetic, nu sunt chiar puține”, a spus Mike.

Când se va difuza America Express

În primele trei săptămâni, emisiunea se va difuza în zilele de sâmbătă, de la 20:00, și duminică, de la 21:00, apoi de luni până miercuri, de la 20:30. După aceea, show-ul se va difuza duminica, de la 21:00, și luni, marți și miercuri de la 20:30.

ADVERTISEMENT

Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere, aceasta fiind o premieră pentru emisiunea de la Antena 1. Concurenții pornesc din Medellin, Columbia, apoi trec în Ecuador. Destinația finală va fi Buenos Aires, Argentina.

Printre cele nouă echipe se numără și Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, dar și Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Negru și Laura Giurcanu și Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, au acceptat provocarea Antena 1.

ADVERTISEMENT