Life

Iulia Albu, anunț despre relația cu Mihai Alexandru, după America Express: ”S-au schimbat câteva alte lucruri”

Ce anunț a făcut Iulia Albu despre relația pe care o are cu Mihai Alexandru. Ce se întâmplă cu cei doi după America Express?
21.07.2023 | 20:13
Iulia Albu anunt despre relatia cu Mihai Alexandru dupa America Express Sau schimbat cateva alte lucruri
Iulia Albu și iubitul ei, Mike, au sosit de curând de la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru, s-au întors din aventura pe care cu siguranță o vor ține minte tot restul vieții, ”America Express”. Cei doi au parcurs Drumul Soarelui împreună, iar anul viitor, când se va difuza competiția pe micile ecrane, vom vedea cum s-au descurcat. Ce se întâmplă acum cu ei?

Cu ce problemă se confruntă Iulia Albu după America Express și ce se întâmplă între ea și iubit

De cum a pășit pe meleagurile natale, Iulia Albu și-a reluat viața de dinainte și inclusiv activitatea pe rețelele de socializare. Îi era dor să stea de vorbă cu fanii, așa că i-a invitat pe aceștia să-i adreseze orice întrebare referitoare la ceea ce a făcut peste Ocean.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Iulia Albu a mărturisit cu ce problemă se confruntă în prezent. Designerul suferă de ”jetlag”, adică un disconfort creat de zborul cu avionul, pe care multă lume îl are. Întrebată dacă i s-a schimbat perspectiva asupra vieții sau ea a devenit alt om, Iulia Albu a răspuns:

”Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gandesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia sa le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi”, a scris vedeta într-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cât despre povestea sa de iubire cu partenerul ei, alături de care se află de câțiva ani, creatoarea de modă a dezvăluit că l-a descoperit altfel în America Express și că o relație are nevoie de mai multe experiențe pentru a deveni cât mai solidă.

”Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…”, a mai spus Iulia Albu fanilor.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu, despre Mike, iubitul ei: ”Mi-a dat curajul si MOMENTUM-ul pentru a lua deciziile corecte”

Totodată, Iulia Abu a mai spus despre cel pe care îl alintă ”Mike” că a reprezentat pentru ea o oportunitate unică de a trăi o experiență provocatoare, plină de adrenalină, peste mări și țări. Designerul crede și că iubitul ei i-a dat mult curaj să treacă peste probele din emisiune.

”O provocare ar fi fost indiferent ce partener as fi avut pentru acest proiect. Faptul ca l-am avut partener pe @unolteanbarbos a fost o OPORTUNITATE care mi-a dat curajul si MOMENTUM-ul pentru a lua deciziile corecte”, a mai transmis Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu. Cum s-au cunoscut

Iulia Albu formează de câțiva ani un cuplu cu Mihai Alexandru. Conform spuselor sale din diferite interviuri, l-a cunoscut pe bărbat prin intermediul unei prietene, care a pus la cale o întâlnire. Nu s-au cuplat atunci, abia după două luni. În timp ce Iulia Albu cochetează cu lumea modei, Mihai Alexandru lucrează în publicitate și în marketing.

ADVERTISEMENT