Life

Începe America Express 2023. Anunțul făcut de Antena 1

Începe America Express 2023. Antena 1 a anunțat când va fi difuzată prima ediție a sezonului cu numărul șase. Mai este foarte puțin.
29.09.2023 | 14:24
Incepe America Express 2023 Anuntul facut de Antena 1
Când va fi difuzat America Express 2023. Sursă foto: Antena 1 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Începe America Express 2023 Drumul Soarelui la Antena 1. Când va fi difuzată prima ediție din sezonul cu numărul șase și ce altceva mai trebuie să știe telespectatorii? Iată cum arată programul săptămânal.

Când va fi difuzat America Express 2023

Antena 1 anunță că America Express 2023 începe sâmbătă, 21 octombrie, cu o premieră maraton de 5 zile. Astfel, așteptarea a luat sfârșit pentru toți fanii show-olului. Cum va fi difuzat acesta?

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Antena 1, America Express 2023 începe sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 20.00. Mai apoi, în săptămâna lansării, show-ul urmează să fie difuzat și duminică, de la ora 21.00.

Acesta va continua de luni până miercuri, însă de la ora 20.30. Cum va arată programul America Express după săptămâna lansării? Fanii se vor putea bucura de reality show mai multe zile pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Astfel, Antena 1 va difuza America Express 2023 duminică de la ora 21.00. Reality show-ul continuă în zilele de luni, marți, dar și miercuri, de la ora 20.30, mai arată sursa citată. Mai sunt însă și alte noutăți care trebuie menționate.

Mai exact, Drumul Soarelui se va desfășura pe două emisfere, iar esta e o adevărată premieră. Ce înseamnă acest lucru? Concurenții o să pornească din Columbia și vor trece prin Mijlocul Pământului în Ecuador. Destinația este Buenos Aires, Argentina.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții de la America Express

Iar experiența se arată a fi una fabuloasă. Pe parcursul acestui traseu, concurenții de la America Express 2023 vor avea parte de misiuni, dar și de o mulțime de jocuri, care vor fi cu siguranță pe placul telespectatorilor.

De asemena, concurenții vor cunoaște în drumul lor și triburile indigene din Ecuador. Totodată, vor învăța și câteva lucruri interesante despre Argentina. Surprizele însă nu se opresc doar aici, după cum anunță Antena 1.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că nouă echipe au acceptat provocarea America Express 2023. Filmările s-au încheiat în această vară și chiar Irina Fodor povestea recent că experiența a fost una cât se poate de intensă.

Cât despre concurenți, de sâmbătă, 21 octombrie, îi vom vedea pe Alexia Eram și fratele ei, Aris, pe comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, pe Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, dar și pe Iulia Albu și  iubitul ei, Mike.

De asemenea, provocarea Antena 1 a mai fost acceptată și de Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, de Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, dar și divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Pe lista echipelor de la America Express le mai regăsim și pe actrița Ada Galeș, alături de mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș. Astfel, se anunță un sezon cât se poate de interesant pentru fanii reality show-ului.

ADVERTISEMENT