Life

După 8 ani de căsnicie cu Anca Serea, Adrian Sînă a făcut anunțul momentului în showbiz: ”Mulțumesc pentru fiecare moment…”

La 8 ani de la cununia cu Anca Serea, Adrian Sînă a dat vestea cea mare. Cântărețul este recunoscător pentru tot ce a trăit.
08.11.2023 | 13:55
Dupa 8 ani de casnicie cu Anca Serea Adrian Sina a facut anuntul momentului in showbiz Multumesc pentru fiecare moment
La 8 ani de la cununia cu Anca Serea, Adrian Sînă a dat vestea cea mare. Cântărețul este recunoscător pentru tot ce a trăit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După 8 ani de căsnicie cu Anca Serea, Adrian Sînă a făcut anunțul momentului în showbiz. Artistul i-a mulțumit fostei prezentatoare de la Prima TV pentru fiecare clipă petrecută împreună. Cei doi au împreună și 4 copii: Noah, Ava, Moise și Leah.

La 8 ani de la cununia cu Anca Serea, Adrian Sînă a dat vestea cea mare. Cântărețul este recunoscător pentru tot ce a trăit

La 8 ani de la cununia religioasă cu Anca Serea, Adrian Sînă a dat vestea cea mare. Cântărețul este recunoscător pentru tot ce a trăit alături de frumoasa brunetă cu care a devenit tată de mai multe ori până acum.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a distribuit un mesaj emoționant pe rețelele de socializare legat de ziua în care a jurat credință în Biserică cu aleasa inimii sale. Cântărețul a împărtășit cu fanii mai multe imagini din ziua cea mare.

„La 8 ani de la ziua în care ne-am unit destinele, încă mă simt norocos să fiu alături de tine, să te iubesc și să te admir în fiecare zi. Mulțumesc pentru fiecare moment minunat și pentru tot ce am construit împreună.

ADVERTISEMENT

Te iubesc!”, a scris Adrian Sînă pe Instagram, unde a etichetat-o pe soția sa, Anca Serea. Cei doi parteneri de viață se bucură de un mariaj împlinit și fericit, alături de cei 6 copii ai cuplului. Doi dintre ei sunt din mariajul anterior al fostei prezentatoare TV.

Anca Serea, dezvăluiri despre relația cu cei 6 copii

Anca Serea a făcut în urmă cu ceva vreme o serie de dezvăluiri despre relația pe care o are cu cei 6 copii. Fiecare are camera lui, chiar și fiul cel mare, David, care a renunțat la studiile din Olanda și a revenit în România.

ADVERTISEMENT

Frumoasa soție a lui Adrian Sînă recunoaște că nu îi este deloc ușor cu creșterea și educarea micuților, dar nici cu curățenia din locuință. Din fericire, vedeta beneficiază de ajutor din partea mamei sale, dar și de la o bonă.

Are numeroase momente în care se simte obosită pur și simplu, cu toate că este o persoană foarte bine organizată. Mai mult, fosta prezentatoare de la Prima TV spune că băieții sunt mai dezorganizați decât fetele.

ADVERTISEMENT

„Moise e cel mai năzbâtios. Nu stă locului o clipă, întoarce casa cu fundul în sus. În rest, ceilalți sunt cuminței, mai ales fetele. Eu și Adi ne dorim să fim sănătoși că așa le facem pe toate.

Alergăm toată ziua încolo și-ncoace. Mă bucur că am reușit să ne mutăm în casa nouă. A fost un haos total, pentru că am reamenajat, practic, tot”, a mărturisit Anca Serea pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT