Life

Anca Serea a dat vestea, după 8 ani de căsnicie cu Adi Sînă: „Hai să nu mă enervez acum”

Adi Sînă a supărat-o pe Anca Serea. Vedeta începe să-și piardă răbdarea, deoarece artistul lipsește prea mult de acasă.
27.06.2023 | 14:34
Anca Serea a dat vestea dupa 8 ani de casnicie cu Adi Sina Hai sa nu ma enervez acum
Ce a spus Anca Serea despre Adi Sînă după 8 ani de căsnicie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Serea a dat de înțeles că și-a cam pierdut răbdarea cu Adi Sînă. În timp ce ea are grijă de copii, chiar acum aflându-se într-o vacanță, el cutreieră țara și lumea pentru concerte, iar vedeta spune că nu îi e deloc ușor.

Ce se întâmplă cu Anca Serea și Adi Sînă după 8 ani de căsnicie

Sunt căsătoriți de opt ani, dar între Anca Serea și soțul său nu este deloc totul roz, așa cum ar putea părea din exterior. Vedeta a mai vorbit și în trecut despre certurile lor și a mărturisit că s-au gândit la despărțire, iar acum trece din nou printr-o pasă proastă.

ADVERTISEMENT

Ce o supără pe Anca Serea este că în timp ce ea se chinuie de una singură cu cei șase copii, Adi Sînă cutreieră lumea pentru concerte. Chiar acum, prezentatoarea este pe litoral, apoi va face turul Europei, cu trenul, împreună cu cei mici.

„Sunt cu copiii, acum, la mare, pentru o săptămână. Și apoi plecam repejor cu toții într-un tur al Europei: Viena-Frankfurt-Londra -Paris, cu trenul, bineînțeles. Se știe că eu nu merg cu avionul că mi-e frică. Nu mi-am învins încă această frică. E o vacanță, însă, doar mama și copiii”, a declarat Anca Serea pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă prin ceea ce publică în mediul online Adi Sînă spune că îi lipsește familia, Anca Serea nu îi oferă prea mult credit. Vedeta a dat de înțeles că s-a săturat să fie lăsată singură cu toate responsabilitățile și îi reproșează soțului său că-și neglijează familia.

„El e relaxat, e bine merci acolo unde e!”

Anca Serea este pe punctul de a claca și nu știe cât o să mai tolereze plecările lungi și dese ale lui Adi Sînă de lângă ea și copiii lor. A făcut declarații acide, care demonstrează că soțul său a supărat-o destul de tare de data aceasta.

ADVERTISEMENT

„Adi se vaită că nu poate fără noi?! E, pe naiba! Hai să nu mă enervez acum! E liniștit și e bine el! La mine e problema mare! El e relaxat, e bine merci acolo unde e! Fără stres, fără copii pe cap, fără nevastă!

Cam cum vă imaginați voi, care e, de fapt, realitatea?! Cine e mai bine: eu sau el?! El e cu treaba lui și eu sunt cu treaba altora! Greul pică pe mine! Am obosit! Nu mai pot! Trebuie să mărturisesc că nu sunt deloc într-o perioadă foarte bună. Sunt și eu om, în fond și la urma urmei!”, a spus Anca Serea despre Adi Sînă.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru a se va revanșa, Adi Sînă a organizat cu excursie în doi cu soția lui, iar Anca Serea speră să nu intervină nimic. „Noi doi am avut o vacanță de cuplu în martie, la Florența, în Italia. Vom pleca pe Coasta de Azur, dar undeva prin august doar noi doi. Mi-a făcut el o surpriză! Sper să rămână așa!”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
VIRUSUL mortal care UCIDE din nou. E ALERTĂ maximă
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac...
Viața la bloc. Noi obligații pentru administratori. Riscă amenzi mari dacă nu fac asta
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților