Life

După 9 ani de relație cu Paul Ipate, Jojo a făcut anunțul. Imaginile care spun totul

Jojo, anunț neașteptat pentru fani, după 9 ani de relație cu Paul Ipate. Ce imagini au apărut cu cei doi în spațiul public.
06.08.2023 | 14:23
Dupa 9 ani de relatie cu Paul Ipate Jojo a facut anuntul Imaginile care spun totul
Ce moment fericit s-a petrecut între Jojo și Paul Ipate. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Jojo și Paul Ipate au făcut un pas surprinzător. Când multă lume se aștepta mai puțin sau deloc, actorii au contrazis aparențele, după 9 ani de când sunt împreună și au devenit părinții a doi copii. Ce imagini au postat pe rețelele de socializare?

Ce anunț a făcut Jojo, după 9 ani de relație cu Paul Ipate

Jojo sau Cătălin Grama, cum mai este cunoscută în spațiul public, a dat o veste mare fanilor, la final de weekend. După 9 ani de relație cu actorul Paul Ipate, ambii s-au căsătorit. Nu în țară, ci peste hotare. În ce destinație și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit duminică, 6 august, civil în Puglia, Italia. Puțini cei din jurul lor se mai așteptau la asta, având în vedere că faimosul cuplu a declarat în repetate rânduri că nu are nevoie de niște acte ca să fie soț și soție.

Actorii și-au spus ”Da!” pentru totdeauna într-o vacanță în care se află alături de copiii lor, Zora și Achim. Zora a avut un rol important în căsătoria părinților. A fost domnișoară de onoare, îmbrăcându-se într-o rochie albă, din voal.

ADVERTISEMENT

”Asta e dragoste! Si am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”, a scris Jojo, pe facebook, în dreptul imaginilor în care ea apare îmbrăcată în rochie de mireasă, iar Paul Ipate în mire. Cei doi proaspeți soți, am putea spune, au purtat ținute create de designeri.

Jojo a îmbrăcat două rochii de mireasă

Cătălina Grama a purtat două rochii în ziua căsătoriei. Una mulată pe corp, din dantelă, cu spatele gol, și care i-a scos foarte bine în evidență silueta suplă, iar o alta de prințesă. Asta în timp ce  Paul Ipate a fost îmbrăcat de creatoarea de modă Adina Buzatu.

ADVERTISEMENT

Paul Ipate a avut un costum alb de mire, asortat cu o pereche de pantofi sport, tot albi. Ținuta a fost completată de un buchețel de flori în piept și de nasturii maro ai costumului, care au fost precum o pată de culoare. Mirii s-au completat foarte bine vestimentar.

Înainte de a da marea veste, Jojo a scris pe rețelele de socializare un mesaj în care-și anunța sosirea în Puglia alături de familie. Nimeni nu știa ce avea să urmeze. Actrița a mai mărturisit că este îndrăgostită de Italia și că are în plan să o ”cerceteze” pe deplin.

ADVERTISEMENT

”Prima seară în Ostuni. Am reușit să ne relaxăm, să ne odihnim și să ne jucăm cu copiii la piscină, și acum am ieșit la cină. Achim și Zora abia așteaptă să încerce pizza și pastele în țara lor de origine.

Apoi, mergem la o plimbare prin Ostuni, orașul alb din Puglia. Ne-am promis că vom veni în Italia și în următoarele veri, pentru că vrem să descoperim cât mai multe despre zona aceasta, de care ne-am îndrăgostit anul trecut. E foarte frumos că simțim cu toții la fel în legătură cu aceste locuri”, a scris Jojo, pe Instagram, la începutul vacanței în Italia cu întreaga familie.

ADVERTISEMENT
Tags: