Life

Lux şi opulenţă pentru Jojo și Paul Ipate. Cum arată casa în care trăiesc cele două vedete

Deși un cuplu discret, Jojo și Paul Ipate au arătat imagini inedite din vila de lux în care locuiesc alături de cei doi copii.
18.02.2023 | 14:14
Lux si opulenta pentru Jojo si Paul Ipate Cum arata casa in care traiesc cele doua vedete
Lux şi opulenţă pentru Jojo și Paul Ipate. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După îndelungi eforturi, Jojo și Paul Ipate au finalizat amenajarea vilei de lux, care, de la prima privire se vede că este minimalistă, cu accente scandinave, în tonuri de gri. Deși au fost necesare eforturi imense, Cătălina Grama admite că a ieșit așa cum au visat, fiind comparată cu locuința unor artiști boemi, așa cum sunt și ei.

Lux şi opulenţă la superlativ în vila lui Jojo și a lui Paul Ipate

Paul Ipate și soția sa, Cătălina Grama (Jojo), spun acasă unei vile din Otopeni, unde locuiesc cu cei doi copii, Zora și Achim. Dornici de intimitate, aceștia au vorbit foarte rar de viața lor privată, și, mai rar despre spațioasa și luminoasa casă care îi oferă actorului senzația că se află mereu în vacanță.

ADVERTISEMENT

Despre locuința este de vis, cu lumina asigurată de ferestrele imense, în care a filmat pentru echipa de la Storia.ro, Paul mărturisea că: ”Eu mi-am dorit, ca atunci când intru în casă, să am sentimentul că merg în vacanță. De aceea și canapeaua din living e atât de mare – vreau să te oblig să te întinzi dacă ești în vizită”.

”Eu cred că fiecare are nevoie de intimitate”

Detaliile casei din Otopeni au fost puse la punct de soția lui Paul, în colaborare cu prietenii arhitecți și designeri de interior. Astfel, fiecare să aibă spațiul lui, bine gândit în funcție de necesități.

ADVERTISEMENT

Lui Paul îi place în mansardă, fiind și principalul motiv pentru care el și partenera lui s-au hotărât să o achiziționeze de la prima vizionare. Aceasta a fost decorată cu o canapeaua și fotoliile, completată armonios cu un tapet și o superbă bibliotecă cu dressing din stejar, realizată de prietenul lui Paul. Camera a fost special creată pentru a avea liniște în momentul în care își pune ideile pe foaie sau pentru își repeta piesele de teatru. Pasionat de istoria muzicii, o colecție de vinyl-uri în devenire își mai găsește locul tot în mansardă.

Ăsta este un lucru-obiect care va avea valoare prin lucrurile pe care le voi povesti copiilor for a lifetime. Cât vor fi în casa asta și vor crește, am ce să le zic despre muzică”, a mai precizat actorul.

ADVERTISEMENT

Micuții familiei au fost și ei implicați în amenajarea camerelor lor. Ceea ce îi aseamănă pe cei doi în gusturi este atracția pentru lună. Elementul se regăsește atât pe tapetul din camera Zorei, alături de Micul Prinț, cât și în camera lui Achim.

Am făcut alegerea asta cu camerele separate, pentru că eu cred în nevoia de intimitate a unui om, indiferent cât de mic este”, povestește actorul Paul Ipate.

ADVERTISEMENT

Ce spune Jojo despre vila de lux: ”Nu știu dacă există vreun element”

Despre vila de lux din Otopeni Jojo preciza că nimeni nu-și poate da seama că este neapărat casa unor actori, însă, sunt și numeroase aspecte care îi pot da de gol: ”Nu știu dacă există vreun element în casa noastră care i-ar arăta unui necunoscut că a intrat într-o casă locuită de actori.

Avem în biblioteca din living un raft întreg de cărți de specialitate: de metodă de actorie, de cum să scrii un scenariu și așa mai departe. Însă nu mi dau seama dacă ar fi un alt element. Dar arată mai artsy, adică e clar că e o casă locuită de către niște artiști, dar nu știu dacă și-ar da seama că e locuită de actori”, a mai spus Jojo pentru Libertatea pentru femei.

ADVERTISEMENT
Tags: