Sport

După Ambros Martin, CSM București a ofertat încă un antrenor important! Răspunsul tehnicianului

08.02.2019 | 16:17
Dupa Ambros Martin CSM Bucuresti a ofertat inca un antrenor important Raspunsul tehnicianului

După ce Ambros Martin a refuzat propunerea făcută de campioana României, CSM București a ofertat încă un antrenor important din hanadbalul european. Oficialii grupării din Capitală și-au îndreptat atenția către Emmanuel Mayonnade, omul aflat pe banca tehnică a formației Metz, campioana Franței.

Conform cotidianului francez L’Equipe, tehnicianul în vârstă de 35 de ani a primit o ofertă de a deveni antrenorul echipei CSM București din vară. Oficialii campioanei României i-au oferit un contract pe două sezoane lui Emmanuel Mayonnade.

Emmanuel Mayonnade le dă indicații jucătoarelor de la Metz
Emmanuel Mayonnade le dă indicații jucătoarelor de la Metz

După Ambros Martin, CSM București a fost refuzată de încă un antrenor important

Prima opțiune a celor de la CSM București a fost Ambros Martin, dar după ce antrenorul spaniol a refuzat ei s-au îndreptat către Emmanuel Mayonnade. Însă, tehnicianul care mai are contract cu Metz doar până în vară nu a dat curs ofertei venite din partea campioanei României.

CSM București a încercat să dea marea lovitură pe piața transferurilor și să-l aducă pe antrenorul echipei Rostov Don, Ambros Martin, care ocupă și funcția de selecționer al naționalei României. Spaniolul a refuzat oferta și și-a prelungit înțelegerea cu formația rusă, pe care a preluat-o în vara lui 2018, după ce a făcut istorie la Gyor ETO.

Oficialii campioanei României de handbal feminin nu se limitează doar la aducerea de antrenor și au întărit deja lotul pentru sezonul viitor. În dorința de a avea cât mai multe jucătoare din naționala României, CSM București le-a transferat deja pe Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Eliza Buceschi și Laura Chiper. În acest moment, CSM București se află pe locul 3 în Grupa B din Champions league, după Gyor ETO și Vipers Kristiansand, dar are șanse mari de calificare în sferturile de finală. Campioana României nu le poate folosi până la finalul sezonului pe Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, ambele grav accidentate la finalul anului trecut.