Fotbal intern

După Ionuț Nedelcearu, probleme pentru încă un jucător de la naționala U21! A început tratamentul

14.06.2019 | 13:54
Dupa Ionut Nedelcearu probleme pentru inca un jucator de la nationala U21 A inceput tratamentul

După Ionuț Nedelcearu, selecționerul echipei naționale U21 a României, Mirel Rădoi, are probleme cu încă un jucător înainte de începerea Campionatului European din Italia și San Marino. ”Tricolorii” mici se află în aceste zile într-un cantonament la Bagno di Romagna, acolo unde se pregătesc intens în vederea turneului final care se va desfășura în perioada 16-30 iunie.

După Ionuț Nedelcearu, probleme pentru încă un jucător de la naționala U21

Prima mare problemă a lui Mirel Rădoi la naționala U 21 a venit după ce fundașul central Ionuț Nedelcearu a fost lovit cu genunchiul în față la meciul de seniori Malta – România din preliminariile Campionatului European din 2020, iar acum are o nouă bătaie de cap cu un fundaș central. Este vorba de Adrian Rus de la Sepsi Sfântu Gheorghe, care a primit o lovitură oarbă la antrenamentul de joi.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani născut la Satu Mare a intrat imediat în atenția medicilor reprezentativei de tineret din cauza problemei apărute la antrenament și a început tratamentul. De altfel, Adrian Rus a mai fost accidentat și înainte de anunțarea lotului oficial, iar la prima convocare a naționalei U21 nu a fost la capacitate maximă din cauza unor probleme la inghinali pe care le-a avut în timpul play-off-ului Ligii 1 Betano.

Adrian Rus în timpul unui antrenament al naționalei de tineret înm cantonamentul din Italia (sursă foto: frf.ro)

Adrian Rus și Ionuț Nedelcearu se luptă pentru un loc de titular

Adrian Rus a devenit titular în echipa națională de tineret a României odată cu numirea ca selecționer a lui Mirel Rădoi. El a fost folosit în ultimele meciuri din preliminarii în centrul defensivei alături de Alex Pașcanu, profitând și de faptul că principalul contracandidat Ionuț Nedelcearu a fost mai mult prezent la lotul de seniori. În ceea ce-l privește pe apărărtorul de la Ufa, acesta s-a antrenat cu mască și va putea juca la Euro 2019.

De altfel, Ionuț Nedelcearu și Adrian Rus se luptă pentru un loc de titular alături de Alex Pașcanu pentru prima întâlnire de la turneul final, împotriva Croației, care va avea loc marți, 18 iunie, de la ora 19:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Fundașul de la Sepsi Sfântu Gheorghe va evolua cu numărul 18 la turneul final din Italia și San Marino.

Lotul României la Euro U-21: 

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena).

Grupele de la Euro U-21: 

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia

GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria

GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C: 

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00).

Tags: