Life

După mai bine de 1 an de relație cu Ana Maria, Daniel Pavel a dat vestea: “Nu-mi iese”

Vestea dată de Daniel Pavel, după mai bine de 1 an de relație cu Ana Maria. Ce a spus despre conflictele apărute în cuplu.
26.06.2023 | 12:53
Dupa mai bine de 1 an de relatie cu Ana Maria Daniel Pavel a dat vestea Numi iese
Daniel Pavel și Ana Maria Pop sunt împreună de mai bine de 1 an. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a făcut declarații după mai bine de 1 an de relație cu Ana Maria. Cei doi se înțeleg de minune, dar recunosc că apar și mici neînțelegeri în cuplu.

Ce spune Daniel Pavel după mai bine de 1 an de relație cu Ana Maria

Prezentatorul de la Pro TV și Ana Maria Pop sunt împreună de mai bine de un an. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, datorită unor prieteni comuni. S-au apropiat treptat, după care a început și relația lor.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a spus că relația celor doi este una foarte bună, însă mai apar, din când în când, și neînțelegeri în cuplu. Prezentatorul recunoaște că ajunge mai ușor la ceartă însă, din fericire, partenera lui este mai calmă și găsește soluții în orice situație.

“Pot să spun că eu sunt de o natură care discută mult, până la ceartă. Sunt și zodia Fecioară, desfac firul în 100. Nu-mi iese cu Ana, găsește calmul și în cele mai încinse stări ale mele. Eu zic că am găsit soluția perfectă, mă calmează”, a declarat prezentatorul de la Survivor România pentru Unica.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Ana Maria Pop a spus că își iubește foarte mult partenerul și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. Aceasta a mai spus, printre altele, că Daniel Pavel are un suflet foarte bun.

“Iubesc, pe lângă ambalajul și masculinitatea care se observă și cred că trec sticla, sufletul foarte cald, pe care cred că-l simt oamenii. Cred că de-asta sunt într-un număr atât de mare alături de el. Sufletul este de aur”, a spus iubita prezentatorului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Daniel Pavel despre gelozia în cuplu

Întrebat dacă este un partener gelos, Daniel Pavel a spus că sentimentul pornește de la încrederea în sine, dar și cea față de partenerul de cuplu. Acest lucru se învață în timp, așa cu a fost și în cazul prezentatorului de televiziune.

“Se educă, cum educi încrederea educi și gelozia, mai multă încredere, mai puțină gelozie. Noi suntem într-un echilibru, n-am niciun fel de gelozie”, a explicat Daniel Pavel pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și au recunoscut că se gândesc și la căsătorie în viitor. Moderatorul de la Pro TV simte că acest lucru ar trebui să se întâmple în curând, dar va anunța mai multe la momentul potrivit.

“Credem în valoarea căsătoriei. Eu am crezut și înainte să o cunosc pe Ana și acum simt că e momentul când trebuie să se întâmple. Revenim cu detalii după o pauză de Survivor, poate, cine știe”, a mai spus prezentatorul.

ADVERTISEMENT