Life

Iubita lui Daniel Pavel de la Survivor România, anunț despre nuntă: ”Asta se va întâmpla deocamdată”

Partenera lui Daniel Pavel de la Survivor România, veste despre căsătorie. Ce a dezvăluit Ana Maria Pop despre prezentator.
03.04.2023 | 07:07
Iubita lui Daniel Pavel de la Survivor Romania anunt despre nunta Asta se va intampla deocamdata
Partenera lui Daniel Pavel de la Survivor România, veste despre căsătorie. Ce a dezvăluit Ana Maria Pop despre prezentator. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita cunoscutului moderator din Republica Dominicană a făcut un anunț despre nuntă. Frumoasa blondină a mărturisit ce se va întâmpla deocamdată, dar și care sunt planurile pe care le au cei doi pe viitor.

Partenera lui Daniel Pavel de la Survivor România, veste despre căsătorie. Ce a dezvăluit Ana Maria Pop despre prezentator

Ana Maria Pop, partenera lui Daniel Pavel de la Survivor România, a vorbit deschis despre căsătorie. Deși nu are o veste pozitivă în acest sens, tânăra a făcut mai multe dezvăluiri despre vedeta de la Pro TV care este foarte implicată în proiectul din junglă.

ADVERTISEMENT

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme, blondina fiindu-i alături la fiecare pas. Mai mult decât atât, iubita prezentatorului susține că acesta e focusat pe muncă pentru că vrea să livreze cel mai tare show din istorie.

„Da, ne iubim și este atât de minunat! Ce și dacă va fi, se va vedea la momentul potrivit. Suntem două persoane extrem de deschise și transparente în ceea ce privește mesajele transmise către oamenii și publicul care îl îndrăgește.

ADVERTISEMENT

Când revenim vom lua o binemeritată gură de aer înainte de a ne concentra pe proiectele din țară. Când ne va permite timpul vom fugi într-o vacanță departe de ochii lumii.

Apoi Daniel va pleca și cu fiul său Antoniu și mama lui, undeva la soare, ne vom vizita familiile în țară. Pe termen scurt, asta se va întâmpla deocamdată. Nu avem cum să planificăm lucruri pe timp îndelungat pentru că avem niște angajamente.

ADVERTISEMENT

Dacă apar surprize sau noutăți, le veți afla și voi”, a dezvăluit Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel într-un interviu acordat recent publicației click.ro. Ambii parteneri de viață sunt ocupați cu cariera în prezent.

Ana Maria Pop și Daniel Pavel, un cuplu îndrăgostit

Ana Maria Pop și Daniel Pavel sunt un cuplu extrem de iubit de urmăritori și foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Frumoasa blondină și prezentatorul de la Survivor România adoră să petreacă timp împreună și să călătorească.

ADVERTISEMENT

Se iubesc și sunt extrem de uniți, dovadă fiind tatuajele pe care și le-au făcut pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, când și-au imprimat pe piele infinitul și 4 litere arabe care înseamnă „pentru univers și unul pentru celălalt”.

A fost primul pentru actriță, însă nu la fel și pentru moderatorul din Republica Dominicană care mai are astfel de tatuaje. În felul acesta cei doi îndrăgostiți au demonstrat că dragostea este creația naturii și că este infinită.

ADVERTISEMENT