Life

După mai bine de două decenii alături de Adrian Enache, Iuliana Marciuc a dezvăluit dacă l-a înșelat cu un afacerist grec: “A existat o poveste, într-adevăr, dar…”

După mai bine de două decenii alături de Adrian Enache, Iuliana Marciuc a dezvăluit dacă l-a înșelat cu un afacerist grec.
30.01.2024 | 12:13
Dupa mai bine de doua decenii alaturi de Adrian Enache Iuliana Marciuc a dezvaluit daca la inselat cu un  afacerist grec A existat o poveste intradevar dar
L-a înșelat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache cu adevărat? Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După mai bine de două decenii alături de Adrian Enache, Iuliana Marciuc face dezvăluiri neașteptate. Aceasta a vorbit despre infidelitatea în cuplu și a recunoscut dacă l-a înșelat sau nu cu un afacerist grec pe soțul său.

L-a înșelat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache cu adevărat?

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 26 de ani și au împreună și un băiat, pe nume David.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că au o relație atât de lungă, povestea lor de iubire a fost mereu pusă sub semnul întrebării. Asta în condițiile în care artistul era căsătorit cu o altă femeie, atunci când cei doi s-au cunoscut.

L-a înșelat însă Iuliana pe Adrian Enache cu adevărat? Au existat zvonuri privind o idilă între ea și un afacerist grec. Cât de departe a mers însă și ce s-a întâmplat, de fapt, la acea vreme?

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în 2009, când presa scria despre relația dintre Iuliana Marciuc și un afacerist grec. L-a înșelat Iuliana Marciuc pe Adrian Enache? Aceasta confirmă faptul că, într-adevăr, a existat o poveste.

Adevărul despre presupusa idilă cu afaceristul grec

Pe de altă parte, Iuliana Marciuc nu consideră că l-a înșelat pe Adrian Enache. Aceasta spune că povestea dintre ea și afaceristul grec nu s-a finalizat în maniera în care presa a prezentat totul atunci.

ADVERTISEMENT

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a spus Iuliana Marciuc, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D.

Printre altele, ea a vorbit și despre momentele în care a avut statutul de ”amantă”. Iuliana Marciuc recunoaște că a suferit mult la acea vreme. Iar asta se întâmpla în special în perioada sărbătorilor, când era singură.

ADVERTISEMENT

„Povestea noastră nu este departe de a fi unică; în jurul meu există relații care se consumă într-un cadru restrâns. În cazul nostru, era o relație publică. Da, exista suferință, dar felul în care fiecare gestiona situația contribuia la diminuarea acestei suferințe. Ceea ce mă durea cel mai tare era că, în timpul sărbătorilor, eram separați…”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT