Life

Iuliana Marciuc, în doliu. Prezentatoarea TV a dat vestea tristă: “A plecat în lumină”

Clipe grele pentru Iuliana Marciuc. Prezentatoarea TV este în doliu. A mai pierdut o fiinţă dragă chiar în ziua în care îşi comemora tatăl.
04.08.2023 | 19:18
Iuliana Marciuc in doliu Prezentatoarea TV a dat vestea trista A plecat in lumina
Iuliana Marciuc, în doliu. Ce fiinţă dragă a pierdut astăzi / sursa foto: facebook.com / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc este în doliu. Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV trece prin clipe grele. A mai pierdut o fiinţă dragă chiar astăzi, în ziua în care îşi comemora tatăl.

Iuliana Marciuc, în doliu. Prezentatoarea TV a dat vestea tristă

Părintele Iulianei Marciuc ar fi împlinit astăzi, 4 august, 82 de ani. Tot astăzi, celebra prezentatoare a anunţat că încă o persoană dragă din familia ei s-a stins din viaţă.

ADVERTISEMENT

Într-o postare făcută pe pagina personală de facebook, Iuliana Marciuc a anunţat decesul bunicii sale în vârstă de 95 de ani. Vedeta a ţinut să precizeze cât de mult o îndrăgea şi iubea pe mama tatălui său.

Iuliana Marciuc, anunţ trist: “E mai greu să mori decât să trăiești”

„Maia noastră dragă, bunica mea iubită, a plecat în lumină. A trăit sănătoasă 95 de ani! E mai greu să mori decât să trăiești! Mi-a spus cu câteva zile în urmă… Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui, ar fi împlinit azi 82 de ani și am fi sărbătorit, ca de obicei, împreună.

ADVERTISEMENT

Azi ne adunam iar cu toții, dar spre a-i evoca și cu dorința de a primi de la ei semne din lumea de dincolo de hotar. Alecu și Maia, vă iubim infinit!”, a fost mesajul trist al Iulianei Marciuc.

Iar tristeţea Iulianei Marciuc este cu atât mai mare, cu cât bunica sa ocupa un loc special în viaţa şi în inima prezentatoarei. I-a fost alături toată copilăria, dar şi în perioada în care a devenit pentru prima dată mamă.

ADVERTISEMENT

„Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David”, a mărturisit în urmă cu doi ani, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Iuliana Marciuc şi-a pierdut două fiinţe dragi în decursul a nici doi ani

În decursul a nici doi ani, Iuliana Marciuc şi-a pierdut două persoane dragi. Pe data de 11 martie 2022 s-a stins din viaţă tatăl său, Alecu Marciuc, iar astăzi, 4 august 2023 şi-a pierdut şi bunica mult iubită.

ADVERTISEMENT

Nu doar Iuliana Marciuc trece prin clipe grele. În urmă cu mai bine de o lună şi Adrian Enache, partenerul său de viaţă, anunţa decesului tatălui său. Tragedia s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte ca artistul să urce pe scena Teatrului de Revistă unde avea de susţinut un spectacol.

 

 

 

ADVERTISEMENT