Life

Cum întrețin Iuliana Marciuc și Adrian Enache flacăra iubirii aprinsă, după aproape trei decenii: „Asta este foarte important

Iuliana Marciuc a dezvăluit cum reușesc ea și Adrian Enache să mențină aprinsă flacăra iubirii, chiar dacă sunt împreună de 26 de ani și mereu în lumina reflectoarelor.
11.01.2023 | 11:46
Cum intretin Iuliana Marciuc si Adrian Enache flacara iubirii aprinsa dupa aproape trei decenii Asta este foarte important
Iuliana Marciuc și Adrian Enache au o relație ce durează de 26 de ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O relație se întreține cu greu, mai ales dacă ambii parteneri sunt persoane publice, iar viața le este mereu în lumina reflectoarelor. De mai bine de 26 de ani, Iuliana Marciuc și Adriana Enache par să fi descoperit secretele, iar prezentatoarea tv le-a împărtășit cu publicul.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, secretele unei căsnicii de durată

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de mai bine de 26 de ani, iar vedeta de televiziune a dezvăluit secretele relației lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Amândoi sunt în lumina reflectoarelor și ambii au parte de multă atenție din parte fanilor sau a fanelor, iar pentru mulți asta ar putea părea greu de suportat.

Iuliana Marciuc, însă, spune că atât ea, cât și artistul știu ce meserii și-au ales și că între ei nu poate fi vorba de gelozie.

ADVERTISEMENT

„Este important să ai fani într-o meserie ca aceasta, bineînțeles, este un semn de admirație și atunci, automat, partenerul trebuie să te înțeleagă și să fie mândru de tine, nu?”, a declarat vedeta pentru Ego.ro.

În același timp, Iuliana Marciuc consideră că o relație de dragoste se susține cu comunicare, înțelegere, dar și timp de calitate petrecut cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

„Secretul este comunicarea, să nu lași niciodată lucrurile nevorbite și neînțelese și mai am o vorbă, iubirea se întreține, adică trebuie să ai grijă de iubire. Iubirea se întreține cu flori, cu surprize, cu vorbe bune, cu comunicare, așa cum ți-am spus, dar și cu timp petrecut împreună.

Nu neapărat timp cantitativ, timp calitativ. Chiar și atunci când ai, spre exemplu, o familie cu un copil, nu înseamnă că dacă ai un copil nu mai poți avea și timp pentru cuplu.

ADVERTISEMENT

Asta cred că este foarte important, să petrecem timp în trei sau în patru dacă sunt doi copii, dar și timp în doi. Acel timp în doi este foarte important”, a spus vedeta.

Ce i-a pasiuni i-a insuflat Iuliana Marciuc fiului său

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt și părinți. Fiul lor David îi face mândri și își clădește un nume în actorie. Chiar dacă unele roluri ale băiatului o înspăimântă, Iuliana Marciuc recunoaște că ea este cea care i-a insuflat adolescentului pasiunea pentru teatru.

„Merg foarte des la teatru, l-am învățat și pe băiețelul meu. Am mers de mulți ani, de când avea 3-4 ani, la teatru împreună”, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
"Discriminare fără precedent!" / "Umilitor!" Reacție la nivel înalt din Rusia
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară...
Cât de mare e riscul ca Rusia să ciuntească Republica Moldova. O profesoară româncă din SUA explică la ce să ne așteptăm
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Pericool la graniță: Dacă Ucraina cade, urmează Moldova
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura...
Concurentul de la Românii au talent pe care nimeni nu-l va uita: „Singura șansă a fost să-L simt pe Dumnezeu”