Sport

„După meci te simți ca și călcat de tren!” Sorina Grozav, dezvăluiri din vestiarul handbalului

Sorina Grozav Tîrcă, fiica Marianei Tîrcă, a povestit că handbalul feminin este un sport extrem de dur, cu toate că vorbim despre un sport practicat de doamne.
14.11.2023 | 20:00
Dupa meci te simti ca si calcat de tren Sorina Grozav dezvaluiri din vestiarul handbalului
„După meci te simți ca și călcat de tren!” Sorina Grozav, dezvăluiri din vestiarul handbalului
ADVERTISEMENT

Cea care i-a devenit soție lui Gicu Grozav în 2022 povestește cum există dese momente în timpul unui meci în care adversarele se lovesc cu cotul, astfel că la final de partidă uneori ”simți ca și cum te-a călcat trenul”. În direct la emisiunea Suflet de rapidist, moderată de Robert Niță, Sorina Grozav a mărturisit că există chiar și momente când adversarele înjură ca la fotbal.

Sorina Grozav, dezvăluiri din vestiarul handbalului

”E un sport dur pentru niște fete. Ciupești, dai cu cotul, mai dai la coaste. Mai și iei. Care-i cea mai dură adversară pe care ai întâlnit-o? După meci simți coatele ălea? Rămâi cu vânătăi?”, a întrebat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

”Nu pot să zic că mai există doar o adversară, în general handbalul a devenit dur și meciurile sunt intense”, a remarcat handbalista. ”După un meci te simți ca și călcat de tren. Mai ales meciuri din Champions League”, a completat Sorina Grozav. Robert Niță a intervenit în discuție și a remarcat cum multe jucătoare de handbal sunt mai puternice ca mulți handbaliști din SuperLiga.

”Da, am văzut și meciul cu Gyor, practic sunt niște doamne, dar cu fizic de bărbați. Am văzut nu știu pe care, i-am făcut și poză, bă pe cuvântul meu de onoare. N-am văzut mulți fotbaliști cu așa picioare, coapse și gambe, de la Gyor. Micuță de statură, incredibil, ziceai că-i rugbyista”, a explicat Niță.

ADVERTISEMENT

Păi, Crina Pintea? N-aș urca cu ea în lift”, a remarcat și Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului. ”Păi, n-ai loc. E cât ușa. Ai văzut cum se întoarce cu alea în spate, incredibil. Eu de multe ori mă întreb niște doamne, domnișoare, cum puteți să fiți atât de dure”, a completat Robert Niță, extrem de impresionat de femeile care joacă handbal.

În încheiere, Sorina Grozav a mai făcut o dezvăluire, vorbind despre acele momente când se mai și înjură în timpul unui meci. ”E instinctul handbalistei, trebuie să te aperi. Scuipat nu se scuipă, dar câte o înjurătură mai scapă. Eu nu obișnuiesc. Da, există, pe mine mă ambiționează”, a completat sportiva.

ADVERTISEMENT

La 24 de ani, Sorina Maria Grozav (născută Tîrcă) este fiica Marianei Tîrcă. În prezent joacă pentru CS Rapid București pe postul de inter stânga, fiind totodată componentă a naționalei de handbal a României. Înainte de a ajunge la Rapid, Sorina Grozav evolua pentru Corona Brașov, însă giuleștenii au plătit 20.000 de euro și au pus la bătaie 25% din valoarea unui eventual transfer ulterior.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

După meci te simți călcat de tren

ADVERTISEMENT