Life

După trei săptămâni departe de Gabriela, Dani Oțil suferă pe muzica lui Florin Salam. Cum s-a filmat prezentatorul de la Antena 1

Dani Oțil stă departe de trei săptămâni de soția și de fiul său, ajungând să-și plângă dorul pe muzica lui Florin Salam. Ce mesaj i-a transmis manelistul.
11.10.2023 | 15:11
Dupa trei saptamani departe de Gabriela Dani Otil sufera pe muzica lui Florin Salam Cum sa filmat prezentatorul de la Antena 1
Dani Oțil s-a filmat pe melodia lui Florin Salam. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De trei săptămâni, Dani Oțil este plecat din țară, iar dorul de Gabriela Prisăcariu l-a împins să asculte melodia pe care Florin Salam a lansat-o recent. Prezentatorul s-a filmat în timp ce o fredona, iar manelistul i-a transmis un mesaj neașteptat.

Dani Oțil s-a filmat pe muzica lui Dani Oțil

De trei săptămâni, Dani Oțil lipește de pe micile ecrane, dar și de acasă. Prezentatorul este plecat din țară, acolo unde filmează pentru un nou proiect ce va fi difuzat pe Antena 1, motiv pentru care nu apare nici la Neatza în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Și pentru că este la muncă, nu în vacanță, el nu a fost însoțit de Gabriela Prisăcariu, cu care vara aceasta s-a căsătorit religios. Astfel că, prezentatorul tv simte lipsa familiei sale și i-a făcut o dedicație inedită soției.

Dani Oțil s-a filmat în timp ce asculta și fredona versurile ultimei melodii ale lui Florin Salam. Este vorba despre o piesă de dragoste pe care manelistul a lansat-o special pentru Roxana.

ADVERTISEMENT

„Vreau, Doamne, să merg acasă la nevasta mea, să merg acasă că îmi e dor de ea. Și mă îmi iau nevasta în brațe că nu mai pot! Mi s-a făcut dor de ea, simt că mă sufoc”, sunt versurile cântate cu patimă de Dani Oțil.

„Trei săptămâni de filmare fără pauză… Uite unde am ajuns”, este mesajul pe care prezentatorul l-a adăugat în descrierea clipului publicat pe social media. Iar postarea a ajuns până la Florin Salam.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a transmis Florin Salam

Florin Salam a fost mândru să vadă că Dani Oțil îi ascultă muzica. Ba mai mult de atât, a publicat videoclipul pe contul său de Instagram și i-a transmis un mesaj neașteptat prezentatorului de televiziune.

„Te iubesc! Te iubesc! Ești numărul 1! Cu ce foc cânți”, a scris Florin Salam în mediul online. Ulterior, manelistul care recent a făcut dezvăluiri despre problemele sale de sănătate a revenit cu o propunere inedită.

ADVERTISEMENT
dani oțil florin salam mesaj șapcă mașină mesaj
Mesajele pe care Florin Salam i le-a trimis lui Dani Oțil.
Sursa foto: colaj Fanatik

„Ce frumos cânți, omule! Am nevoie de vocea a doua! Te bagi?”, i-a propus Florin Salam lui Dani Oțil, iar acesta din urmă i-a recunoscut că melodia este chiar ce avea nevoie în aceste momente: „Sunt de o lună plecat cu munca. M-ai uns la suflet cu ea. Ești regele”.

ADVERTISEMENT