Life

După zece ani de căsnicie, Dalida din Las Fierbinți a dat vestea: ”Ce e să se întâmple se întâmplă”

La 10 ani de la nuntă, Dalida din serialul Las Fierbinți a venit cu informația momentului. Ce a declarat Ecaterina Ladin.
26.04.2024 | 07:45
Dupa zece ani de casnicie Dalida din Las Fierbinti a dat vestea Ce e sa se intample se intampla
La 10 ani de la nuntă, Dalida din serialul Las Fierbinți a venit cu informația momentului. Ce a declarat Ecaterina Ladin. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După zece ani de căsnicie, Dalida din Las Fierbinți a dat vestea. Vedeta de la Pro TV este de părere că „ce e să se întâmple se întâmplă”. Îndrăgita artistă și partenerul de viață, Laurențiu Ladin, sunt părinții a trei copii.

La 10 ani de la nuntă, Dalida din serialul Las Fierbinți a venit cu informația momentului. Ce a declarat Ecaterina Ladin

La 10 ani de la nuntă, Dalida din serialul Las Fierbinți a venit cu informația momentului. Ce a declarat Ecaterina Ladin despre schimbările care au intervenit în viața sa de când a venit pe lume cel de-al treilea copil.

ADVERTISEMENT

Actrița și-a dorit dintotdeauna mulți copii și spune că a dus tradiția mai departe pentru că mama sa a născut-o pe când avea 40 de ani. Cu toate acestea ultima sarcină a fost neprogramată, însă a adus foarte multă bucurie în sânul familiei.

„Eu cred în Dumnezeu foarte tare și nu mi-a fost teamă de complicații sau situații neprevăzute. Am învățat, în timp, că ce e să se întâmple se întâmplă, bun sau rău, fără să avem vreo putere asupra destinului.

ADVERTISEMENT

Avem, așa, putere, la scară mai mică. La nivelul acesta, de a aduce un alt om pe Pământ, mereu m-am încredințat întru totul în mâinile Lui”, a mărturisit Ecaterina Ladin într-un interviu pentru revista viva.ro.

Ecaterina Ladin, detalii despre relația cu soțul său

Ecaterina Ladin are o relație care durează de multă vreme, fiind căsătorită de 10 ani cu soțul său, Laurențiu. Dalida din Las Fierbinți recunoaște că mariajul nu este numai lapte și miere și uneori apar și certuri.

ADVERTISEMENT

De obicei, discuțiile în contradictoriu sunt purtate departe de copii și prin intermediul mesajelor. Vedeta de la Pro TV și partenerul de viață se ceartă de cele mai multe ori din cauza unor situații legate de cei mici.

„Am ajutoare pentru copii și asta mă salvează enorm, la propriu. Cum spuneam, uneori nu e ușor. Pasiunea de acum 10 ani s-a transformat în timp. Este la un nivel superior, mai matur, în care ne înțelegem nevoile, spațiul, dorințele.

ADVERTISEMENT

Am dat dovadă, amândoi, pe parcursul relației noastre de mult devotament și iubire necondiționată și am reușit să ne menținem un echilibru în viața de cuplu”, a completat Ecaterina Ladin, în același interviu.

ADVERTISEMENT