Life

Dalida din Las Fierbinți a născut! Prima imagine cu bebelușul Ecaterinei Ladin

Dalida din Las Fierbinți, actrița Ecaterina Ladin, a devenit, din nou mamă și a publicat prima imagine cu bebelușul pe care îl are.
02.01.2024 | 12:28
Dalida din Las Fierbinti a nascut Prima imagine cu bebelusul Ecaterinei Ladin
Dalida din Las Fierbinți a devenit mamă, a treia oară/ Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ecaterina Ladin, celebră pentru rolul făcut drept Dalida din Las Fierbinți, a născut un băiețel perfect sănătos la Spitalul Universitar Elias din București.

Dalida din Las Fierbinți a născut! Ecaterina Ladin are trei copii

Dalida din Las Fierbinți a născut un băiețel perfect sănătos. Este cel de-al treilea copil al actriței care face senzație în serialul fenomen de la Pro TV. Vedeta a anunțat apariția pe lume a copilului pe contul ei de socializare, iar mesajul este unul de-a dreptul impresionant.

ADVERTISEMENT

”Când eram mică, la noi în casă, de sărbători, tot timpul era multă lume. Mai ales mulți copii, dar niciodată nu mi-am imaginat că și atunci când voi fi mare familia pe care mi-am construit-o va fi la fel de numeroasă! Mulțumesc 2023 pentru încă o minune venită în viața noastră: a treia!

Am intrat in 2024 fericită, împlinită și cu multa recunoștință pentru toți doctorii ce au ajutat la venirea pe lume a băiețelului nostru. Vă mulțumesc pentru empatia, dragostea și profesionalismul dumneavoastră. Încă o experiență fără cusur la Spitalul Universitar de urgentă Elias”, a notat actrița care o joacă pe Dalida din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, pare-se, Ecaterina Ladin nu se oprește la cel de-al treilea copil. Lucru pe care l-a și recunoscut după naștere. ”La cât de tare mi-a plăcut parcă v-aș mai `vizita` o dată! La mulți ani, oameni minunați!”, a mai precizat actrița de la Pro Tv.

Cum a anunțat Ecaterina Ladin că este însărcinată

Dalida din Las Fierbinți a anuțat recent că este însărcinată. Pe contul ei de socializare a postat o fotografie de la malul mării în care apărea alături de soțul ei, Laurențiu, și cei doi băieți, Petru și Marcu. Ea avea, la vedere, burtica de graviduță, iar oamenii s-au înghesuit să o felicite.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform Libertatea, micuțul va purta numele de Roman. El este al treilea băiat al Ecaterinei Ladin cu Laurențiu, un om de afaceri originar din Republica Moldova. De altfel, cei doi au fost la un moment dat colegi de muncă, actrița avându-l ca șef pe cel care i-a devenit soț.

Dalida din Las Fierbinți a născut
Dalida din Las Fierbinți a născut un băiețel perfect sănătos / Foto: Facebook

”I-am fost angajată o vară, fiindcă el a avut niște afaceri la mare și am fost angajată cumva. Eu nu aveam ce să fac în perioada aia și i-am cerut ajutorul, mai ales că știam și contabilitate. Am lucrat la el și de acolo el m-a descoperit pe mine.

ADVERTISEMENT

Eu nu mi-am permis să mă gândesc mai sus de atât, pentru că el era șeful meu și îl vedeam exact ca domnul Laurențiu. S-a terminat această colaborare și am început să filmez pentru «Las Fierbinți». Într-o zi m-a sunat să mergem la film.

M-am mirat așa, dar am zis să merg. După a urmat 1 martie și atunci a fost ca și întâlnirea noastră de cuplu”, povestea Ecaterina Ladin pentru sursa citată. Acum, spre bucuria lor, au trei băieței împreună, iar relația lor, una disctetă, pare să fie de dat exemplu pentru vedete.

ADVERTISEMENT