News

Durere de nesuportat pentru iubitul fetei ucise de cea mai bună prietenă la Mangalia. Mesajul disperat al lui Sergiu: “Mi-e dor de tine, iubirea mea”

Iubitul Alinei, feta ucisă la Mangalia, este încă răvăşit de durere. Sergiu a postat un mesaj pe reţelele de socializare care i-a sensibilizat pe internauţi.
19.08.2023 | 19:25
Durere de nesuportat pentru iubitul fetei ucise de cea mai buna prietena la Mangalia Mesajul disperat al lui Sergiu Mie dor de tine iubirea mea
Sergiu este în continuare răvăşit de durere după pierderea Alinei Foto: TikTok
ADVERTISEMENT

O crimă înfiorătoare a cutremurat România la începutul acestei săptămâni, o adolescentă omorându-şi prietena cu un cuţit şi ascunzându-i trupul sub o bancă în parc. La mai bine de o săptămână de la înmormânare iubitul celei ucise şi-a strigat disperarea pe reţelele de socializare.

Alina a fost desfigurată de prietena sa

Alina a fost înmormântată în rochie de mireasă, iar iubitul său a purtat în piept o floare de mire în timpul slujbei. Sergiu o aştepta cu nerăbdare pe Alina să revină acasă, la Vaslui, dar faptul că s-a întors în sicriu l-a înnebunit de durere.

ADVERTISEMENT

“Mi-e dor de tine, iubirea mea”, a scris Segiu, în mediul online. Postarea sa a atras empatia a numeroşi internauţi, care i-au trimis mesaje de încurajare.

“Multe putere, Sergiu. Ea te veghează de acolo de sus. Ai grijă de tine și fii puternic pentru Alina” sau “Când îți este dor de ea, amintește-ți că-ți bate în piept. Din sufletul tău nu va dispărea niciodată”, sunt câteva dintre mesaje.

ADVERTISEMENT

“Of,  Doamne, de ce trebuie să iei un copil atât de bun și nevinovat, când am auzit 3 nopți nu am mai dormit deloc, am plâns foarte mult, odihnă veșnică, Alina!”, “S-a văzut și prin mesaje că ai iubit-o. Cât ai întrebat de ea, ai simțit că ceva nu e în regulă”, au remarcat alţi internauţi.

Trupul Alinei a fost găsit în dimineaţa zilei de duminică, 6 august, de un pescar, care a crezut iniţail că e vorba de un câine. “Era sub bancă, pusă acolo ghemuită.

ADVERTISEMENT

Am crezut că e un câine și când am pus mâna, am văzut că e o persoană. Nu mai respira. Era mutilată, nu i se cunoștea fața. Am avut un șoc foarte mare”, a declarat acesta.

Atât fata ucisă,  Alina Elena Ciobanu, cât şi criminala, Loredana Atănăsoaie, erau originare din comuna vasluiană Cozmești şi plecaseră la mare pentru a face rost de bani, ele angajându-se cameriste la un hotel din Saturn.

ADVERTISEMENT

În săptămâna de dinaintea crimei Alina a vorbit de mai multe ori la telefon cu mătușa ei din Cozmești, căreia i s-a plâns că Loredana, cu care împărţea camera la cazare, se comportă urât cu ea.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Vârsta de pensionare, redusă pentru o categorie de români. Ce prevede proiectul
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze