News

Crima de la Mangalia ia o întorsătură neașteptată. Cum și-a schimbat Loredana declarațiile: ”A aruncat-o de la 1”

Noi date importante în legătură cu crima de la Mangalia. Loredana, suspectata principală, și-ar fi schimbat declarațiile.
18.08.2023 | 10:42
Crima de la Mangalia ia o intorsatura neasteptata Cum sia schimbat Loredana declaratiile A aruncato de la 1
Informații noi despre crima de la Mangalia. Loredana și-a schimbat declarațiile. Sursa foto: Observator News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au trecut aproape două săptămâni de la crima din Mangalia, iar în spațiul public continuă să apară informații noi. Loredana și-a schimbat declarațiile în legătură cu noaptea în care i-a luat viața prietenei și colegei de cameră, Alina.

Informații noi despre crima de la Mangalia. Loredana și-a schimbat declarațiile

În noaptea de 5 spre 6 august 2023, o crimă șocantă care a îngrozit o țară întreagă avea loc pe raza stațiunii Saturn, Mangalia. Alina, o tânără de 18 ani din Vaslui, a fost ucisă de cea mai bună prietenă a ei. Apoi, a fost cărată într-un geamantan prin stațiune și lăsată într-un parc.

ADVERTISEMENT

Suspecta crimei, Loredana, a recunoscut că și-a ucis prietena și i-a ascuns cadavrul într-un parc din Mangalia. Joi, 17 august, ea a fost supusă unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul faptei.

Procurorii au mai cerut și o expertiză medico-legală în acest caz. Aceasta va stabili de unde proveneau vânătăile pe care le avea pe corp Loredana. Într-o primă fază, înainte de a recunoaște fapta, Loredana le-a spus polițiștilor că a căzut pe scări, iar apoi că a fost lovită de Alina în încăierare.

ADVERTISEMENT

”Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă. După ce am înjunghiat-o, Elenei li curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere.

A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat, timp în care m-a zgâriat pe mână și pe gât şi chiar și pe spate”, spunea tânăra acuzată de crimă, în fața anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Declarații interesante făcute de un martor

Un martor al crimei de la Mangalia oferă detalii interesante despre acest caz. Este cunoscut faptul că, imediat după crimă, Loredana ar fi pus trupul prietenei sale într-un geamantan.

Ulterior, fata ar fi dus cadavrul în parcul Tosca din oraş, unde a lăsat-o sub bancă. Un martor povestește că tânăra s-ar fi întors acasă cu geanta. ”A furat un geamantan şi a aruncat-o de pe balcon jos, s-a dus pe jos până în Tosca. A lăsat-o pe bancă. A aruncat-o de la 1. Geamantanul l-au găsit în cameră”, a declarat un martor, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Cadavrul Alinei a fost găsit duminică, 6 august, în jurul orei 5.30, de către un bărbat care se ducea la pescuit. Loredana, suspecta principală, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pe 7 august. Ea și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

ADVERTISEMENT